През пролетта повече от всякога искаме да похапваме по-лека храна.

...
През пролетта повече от всякога искаме да похапваме по-лека храна.
Коментари Харесай

Любимите салати на холивудските звезди

През пролетта повече от всеки път желаеме да похапваме по-лека храна. Особена респект в менюто ни през този сезон заемат салатите. Ето някои от обичаните свежи салати на някои холивудски звезди, които можете да опитате у дома.

Бионсе

Съставки: къдраво зеле, краставица, моркови, листа нори, кориандър, босилек, зелен лук, печени бадеми.

Когато Бионсе била на 22-дневна веганска диета, това ядене от зеле и водорасли (сервирано в ресторанта „ Café Gratitude ” в Лос Анджелис) било едно от обичаните ѝ. За дресинга певицата употребява примес от тахан, смлени сусамови семена, лимон, зехтин, чесън и сусамово масло.

Селена Гомес

Съставки: пуешко месо, авокадо, фасул, билки.

Селена Гомес съблюдава здравословен хранителен режим, откогато е диагностицирана с лупус. В гримьорната на актрисата и певица постоянно има зеленчуци, протеини, кафяв ориз или пълнозърнести артикули. А персоналният треньор на Селена - Ейми Дейвис разкри, че подопечната ѝ яде на обяд обичаната си " енергийна салата ", която гарнира с червен винен оцет, зехтин, дижонска горчица и лимонен сок. Звездата купува всички съставки от локалния фермерски пазар и всички те са органични.

Дженифър Анистън

Състав: булгур, краставици, магданоз, мента, червен лук, фасул, нахут, сирене фета, шамфъстък.

Всичко стартира с изявлението на Кортни Кокс за „ The LA Times ” през 2010 година Актрисата разкри, че тя, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу са яли една и съща салата всеки ден за обяд, до момента в който са снимали " Приятели ". Рецептата за " тъкмо това ядене " стана вирусна в интернет и беше наречена " Салатата на Анистън ". Тя включва булгур, нарязани на кубчета краставици, магданоз, мента, червен лук, нахут, натрошено сирене фета и надробен шамфъстък. В ТикТок тази рецепта стана най-популярната в историята на обществената мрежа.

Джесика Алба

Съставки: настъргани моркови, авокадо, домат, грейпфрут, лимонен сок, зехтин.

" Четири дни в седмицата се пробвам да хапвам единствено растителни храни и да заобикалям алкохола. В петък, събота и неделя всичко е разрешено. Това ми се коства много уравновесена диета ", споделя актрисата пред списание „ Women's Health ”.
Алба съблюдава диета с ниско наличие на захар и въглехидрати, като в менюто ѝ доминират зеленчуците. Джесика постоянно подготвя витаминозната салата за себе си и за децата си. Съставките би трябвало да бъдат нарязани на ситно, морковите да бъдат настъргани, всичко да се смеси и да се залее със зехтин и лимонен дресинг. Звездата нееднократно е споделяла тази елементарна рецепта в многочислените кулинарни излъчвания, в които е гостувала.

Джулия Робъртс

Съставки: панчета (вид бекон), брюкселско зеле, шамфъстък, испанско сирене Манчего (може да се размени с друго твърдо овче сирене), поширано яйце.

Джулия Робъртс не крие, че обича да си похапва. На церемонията по връчването на Холивудските кино награди през 2020 година актрисата се дефинира като " лакомник ". Тя предизвестила брачна половинка си преди първата им среща, че ще хапне доста повече от една салата.
Филмовата звезда получила рецептата за обичаната си салата от готвача Тейлър Будро. За първи път тя пробвала ястието, до момента в който вечеряла с Джордж Клуни и други другари в ресторант " Napa Valley Grille ". Оттогава я подготвя у дома. Салатата е засищаща и идеална за обяд или вечеря.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР