През пролетта на 2024 г. bTV ще предложи на зрителите

...
През пролетта на 2024 г. bTV ще предложи на зрителите
Коментари Харесай

bTV с интересна програма през пролетта

През пролетта на 2024 година bTV ще предложи на феновете две истински български продукции в най-гледаното телевизионно време. Това са премиерната престъпна поредност – " Алфа “ и трети сезон на хитовия комедиен сериал " Съни бийч “. Модерни, разнообразни и завладяващи, заглавията ще опишат на феновете от тези истории, които " всички гледат и разискват, само че никой не знае какво да чака от тях “. Сериалите ще покорят аудиторията със своята достоверност, динамичност, провокативни обрати и модерно звучене, както и с невероятната актьорска игра.

Най-новият сериал в ефира на bTV е престъпната история с детайли на трилър - " Алфа “. Продуцент и режисьор е Димитър Коцев – Шошо, а измежду актьорите са обичани и одобрени лица от екрана като Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър и Петър Андонов, които си партнират отлично с млади, надарени и с голям капацитет професионални артисти. Това са Валентина Каролева, Спартак Апостолов, Георги Богданов и Виолина Доцева, които с лекост ще сграбчен феновете с добре построени облици, органична игра, неоспорим гений и цялостно потапяне в историята на " Алфа “.

В една от основните функции в сериала влиза изключителният в разнообразни области на изкуството Стефан Вълдобрев, който феновете ще видят в ролята на блестящия следовател Макс Ръсин. Преподавател в катедра Наказателно-правни науки, Ръсин приготвя своето професионално завръщане към оперативната работа като началник на новосформиращия се отдел Серийни закононарушения. Той би трябвало да избере хора за своя екип всред четирима от своите студенти – Рая (Валентина Каролева), Крис (Спартак Апостолов), Филип (Георги Богданов) и Мина (Виолина Доцева). За подбора му оказва помощ психологът и някогашна негова брачна половинка - Жана (Мария Силвестър) и неговият непосредствен другар и престъпен публицист – Лео (Петър Андонов). Ръсин събира финалистите в неугледно място, което назовава Фризера – работното пространство, в което ще им дава остарели случаи с изменени имена и условия. Това, което никой не чака, е завръщането на един сериен палач, което ще промени напълно хода на събитията и живота на всички.

Третият сезон на " Съни бийч “ ще предложи на аудиторията не просто продължение на историята и занимателните обстановки в сериала, а ще ги надгради " тъй като ще има доста изненади, когато бандата от Съни бийч се окаже с нов хотел “. Любимите герои, брилянтно изиграни от обичани български актьори Евелин Костова, Лидия Инджова, Боряна Братоева, Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Даниел Пеев-Дънди, Явор Бахаров, Стоян Радев, Николай Ишков и други, ще поемат в непредвидена посока на личностно и професионално развиване. Великолепната петорка ще би трябвало да се оправи с голям брой трудности, в това число в връзките си един с различен, с цел да надделее и да се оправи с проблемите пред себе си по най-неочаквания метод. Какви провокации ще им предложи животът, по какъв начин ще се развият събитията и дали " Ше станат нещата “, както с усмивка постоянно споделя екранният Младен, феновете ще видят в неповторимия и друг сериал " Съни бийч “ тази пролет по bTV!

Двете истински поредици " Алфа “ и " Съни бийч “ имат всички характерности на модерните праймтаймови сериали - завладяваща история, страхотна актьорска игра, мощни персонажи и най-високо качество на реализацията, посредством които обезпечено ще завладеят феновете на bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР