Оказва се, че екранната партньорката на Стоянов, с която се

...
Оказва се, че екранната партньорката на Стоянов, с която се
Коментари Харесай

Участничка в София ден и нощ заработва и в Dancing Stars

Оказва се, че екранната партньорката на Стоянов, с която се вихри на сцената - Михаела Павлова, преди години е основно настоящо лице в хитовия по това време сериал " София денонощно ". Преди 8-9 години ситкомът разбиваше рейтингите, а танцувалната половинка на Ергена играеше ролята на знойната Рая. Това напомнят наблюдателни фенове, които си спомнят Павлова от дните, когато бе същинска звезда.

Освен професионална танцьорка Михаела е й актриса. Красавица е фаворитка на продуцента Краси Ванков и взе участие в редица негови планове. Една от последните й изяви в сериали е тази на Маргарита в сериала " Много мой човек ", където основната роля бе поверена на Башар Рахал. Павлова има присъединяване и в редица уеб сериали като " Следвай ме " и други.

Хубавицата има и танцувална школа, където организира уроци, само че кариерата на актриса й бе приоритет преди няколко години. След като обаче не сполучи, както и се искаше, Павлова се завърна към танците. И даже е определена да бъде асистент, наставник и преподавател на един от най-желаните мъже в България.

Въпреки че към Михаела има голям интерес от страна на мъжете, тя е щастливо обвързана. С приятеля й са дружно от дълги години. А преди четири на бял свят идва и най-голямата й наслада - ражда се момичето й, написа " България Днес ".

 

" Когато работиш това, което обичаш да правиш, не е мъчно да се организираш. Аз работя и като ПР - връзки с обществеността във компания, вносител на детски играчки и настолни игри, и несъмнено, най-важната ми роля - на майка ", споделя партньорката на Виктор в Dancing Stars
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР