През през май 2022 г. Шакира обяви, че с Жерар

...
През през май 2022 г. Шакира обяви, че с Жерар
Коментари Харесай

Точката, която слага Шакира в отношенията си с Жерар Пике

През през май 2022 година Шакира разгласи, че с Жерар Пике се разделят след 11 години дружно. В взаимно изказване, оповестено по това време, двойката заяви: " Съжаляваме да потвърдим, че пътищата ни се разделят. За благополучието на нашите деца, които са наш най-голям приоритет, ви молим да почитате персоналния им живот. Благодарим за разбирането. "

Оттогава обаче се случиха доста неща и излязоха доста кирливи ризи на показ. Една от най-шокиращите вести беше, че футболистът е изневерявал на певицата. Появиха се и изказвания, че майка му е била наясно и даже е осигурила терен за срещите на Пике и Клара Чиа Марти, с която каталунския футболист сега има връзка. 

Шакира не си спести нападките към тях в новата си ария " BZRP Music Session #53 ". Последва ѝ дълга правосъдна борба по отношение на попечителството над Милан и Саша. Поне за това реализираха съглашение. В последна сметка беше решено Шакира да се върне в родния си град Маямя, където е фамилията ѝ, а Пике да вижда синовете си по време на ваканциите.
 Жерар Пике, Клара Чиа Марти и приготвят ли се двамата за женитба
Пике заби следващия гвоздей в ковчега на Шакира

Каталунският футболист и половинката му нанасят удар след удар

И в този момент наподобява, че Шакира публично е споделила " адиос " на Барселона. Изпълнителката на шлагера " Hips Don " t Lie " беше видяна на летището в Барселона с двете си момчета в неделя (2 април), откакто се появиха изказвания, че е подготвена да напусне Испания, с цел да стартира нов живот с децата си в Маями.

Испанското издание Vanitatis написа още в края на предходната седмица, че Шакира е разговаряла с околните си, както и с медиците, които се грижат за възрастните й родители, че ще напусне Испания до няколко дни. По всичко проличава, че е удържала на думата си и не става дума единствено за малко пътешестване.

" Голяма част от близкото обграждане на певицата към този момент знае, че тя напуща ", показва изданието. " Децата стопираха да вземат участие в извънкласни действия като бейзбол преди известно време и са удостоверили, че няма да се върнат в учебните заведения си след Великденската почивка. "

И с цел да е всичко кристално ясно, и самата Шакира удостовери, че към този момент е завършила с живота си в Барселона. Певицата показа фотография на града, под която написа с няколко мощни думи за довиждане.
 Предателството, което Шакира не може да елементарни на свекърва си Монсерат Бернабеу
Предателството, което Шакира не може да елементарни

Нож в гърба на колумбийската певица

" Установих се в Барселона, с цел да дам на децата си непоклатимост, същата, която в този момент търсим в друго кътче на света до фамилията, приятелите и морето. Днес започваме нова глава в търсенето на благополучие. Благодаря на всички, които сърфираха толкоз доста талази с мен в Барселона, градът, в който научих, че другарството безспорно е по-дълго от любовта. Благодаря на всички, които ме насърчиха там, изсушиха сълзите ми, въодушевиха ме и ме накараха да израсна. Благодаря на моята испанска аудитория, която постоянно ме е подкрепяла със своята обич и преданост. Защото ще се забележим по-късно и както татко ми ми е казвал толкоз доста пъти, ще се забележим в завоите! "

Наскоро се заприказва, че певицата на " Waka Waka " се среща с нов мъж в Маями. Дали тези изказвания са правилни, следва да разберем. Междувременно, футболната звезда Пике публично удостовери връзката си в Instagram с 24-годишната Клара Чиа Марти още през януари. Отхвърляйки изказванията, че е изневерявал на Шакира, до момента в който са били дружно, спортистът неотдавна сподели, че е " доста благополучен " с актуалната си другарка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР