През предстоящата седмица Слънцето преминава в знака на Стрелеца, къдете

...
През предстоящата седмица Слънцето преминава в знака на Стрелеца, къдете
Коментари Харесай

Слънце в Стрелец

През идната седмица Слънцето минава в знака на Стрелеца , къдете към този момент се движат Меркурий и Сатурн.

От самото начало на месец декември Меркурий още веднъж става назадничав и по тази причина е уместно до края на ноември да довършвате значими каузи, свързани с документи, покупко-продажби, сключване на контракти и покупки.

До края на месеца Меркурий също по този начин прави съразмерен аспект с Уран и съвпад със Сатурн. Много уместно време за всевъзможни интелектуални действия, научна работа, както и за оформяне и дотъкмяване на това, които към този момент е стартирано.

Все още е дейна и напрегната настройка на Марс и Плутон. Не правете поправки в този интервал и не се опитвайте в връзките с близките да се налагате силово и непременно, защото може да влезете в конфликтни обстановки и няма да спечелите.

При съществуването на от ден на ден планети в Стрелец , акцентът минава върху този зодиакален знак и качествата, които той носи - блян към себеусъвършенстване и себеразвитие, образование, пътешестване и разширение на възгледите и гледната ви точка за света.
 пътешестване Thinkstock/Getty Images
Възможни са повече контакти, работа и връзки, свързани с чужбина през посочения интервал.

Бъдете по-прецизни в думите си, обръщайте повече внимание на на детайлите. Все отново Муркурий в Стрелец заради фокуса си в огромната цел може да се препъне от дребните камъчета по пътя.

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР