През последното десетилетие стана много модерно да се четат книги

...
През последното десетилетие стана много модерно да се четат книги
Коментари Харесай

Стъпките към щастливия брак

През последното десетилетие стана доста съвременно да се четат книги за построяването на постоянни връзки. А в случай че те не оказват помощ да се прибягва до терапевти, като в множеството случаи единият сътрудник изисква да бъдат посочени грешките на другия. Защото, в случай че той или тя си осъзнае грешката, нещата ще се подобрят. 
Всъщност, тайната по-скоро се крие в общите старания. В тази публикация ще ви предложим 7 правилото, които ще внесат във брачни ви жовот естетика и благополучие. Четете деликатно!
Прочетете още
Празнувайте положителната вест
Оказва се, че разводът не е породен най-често от отрицателните неща, колкото от неналичието на отбеляване на позитивните неща.

„ Открихме, че позитивите са все по -важни “, споделя Хауърд Маркман, съдиректор на Центъра за фамилни и фамилни проучвания към университета в Денвър. „ Оказва се, че количеството занимания на двойките и силата на техните другарства са основата за усщеният брак. “

Какво да върша? Празнувайте повече хубавите моменти.

Изследванията демонстрират, че двойките, които постоянно честват положителните вести, имат по -високи равнища на ангажираност, фамилиарност, доверие и задоволеност от връзките … Не е задоволително сътрудникът да знае, че се гордеете с неговите достижения. Трябва да го покажеш. Вдигането на звук към дребните, положителни неща, които се случват всеки ден, може да усъвършенства здравето на брака ви.

Пет към едно
Колко положителни моменти са ви нужни, с цел да компенсирате неприятните? Изследванията, споделят че те са 5:1

Не е нужно да броите всички позитивни и негативни неща, само че в случай че те са равни, шансът ви за бракоразвод се усилва доста.

Когато учените от Вашингтонския университет прегледаха данните, са разкрили изумителен модел. При постоянните бракове има най-малко пет пъти повече позитивни взаимоотношения, в сравнение с негативни. Когато съотношението стартира да понижава, бракът е изложен на висок риск от бракоразвод. В действителния живот никоя двойка не може да поддържа това отношение 5:1 умишлено. Има десетки неприятни и положителни моменти в денят на едно семейство. Но в на практика смисъл поуката е, че едно „ Съжалявам “ след неприятно държание не е задоволително. За всеки неприятен коментар или негативен изблик в един брак, човек би трябвало да увеличи позитивите, тъй че съотношението положително към неприятно да не падне до рисковано равнище.

Поддържайте стандартите си високи

Все повече хора споделят, че упованията им за брак са прекомерно огромни. Изследванията споделят противоположното: хората, които чакат повече, получават повече.

Не се задоволявайте с вторичен брак.

Д-р Baucom откри, че хората, които имат идеалистични стандарти, те да желаят положително оношение, желаят романтика, в последна сметка получават подобен брак. Мъжете и дамите с ниски стандарти, които не чакат положително отношение, връзка или романтика, приключват в връзки, които не оферират тези неща … Съпрузите и съпругите, които държат сътрудниците си на относително висок стандарт, имат по -добри бракове. Ако очаквате по -добър и по-удовлетворяваща връзка, увеличавате възможностите си да имате такава.

Останете покрай фамилията и приятелите
Днес бракът се трансформира в пашкул от двама души, от който чакаме да получим цялата си поддръжка и фамилиарност. Това не е здравословно или реалистична връзка.

Дръжте приятелите и фамилията си близо до вас. Бракът ви би трябвало да бъде вашата съществена връзка, а не единствената ви.

Д -р Coontz счита, че затварянето на двама души, не е положително за един брак. Начинът за подсилване на брака, твърди тя, е да се слагат по -малко прочувствени условия към другият. Това не значи да загубите прочувствена непосредственост със брачна половинка или брачната половинка си. Това просто значи, че фамилните двойки могат да имат сполучлив брак, като имат положителни връзки със фамилията и приятелите си. Най -щастливите двойки, споделя тя, са тези, които имат ползи и поддръжка „ оттатък двамата “.

Не очаквайте половинката ви да ви направи щастливи
Изследванията демонстрират, че щастието на множеството хора в последна сметка се връща към естествената си база, даже след доста позитивни събития като женитба.

Щастието се крие в теб и упованието на индивида до теб да промени това вечно е нереалистично и незаслужено.

Изненадващото е, че проучванията демонстрират, че щастието е релативно устойчиво. Голямо събитие в живота (като брак или раждане на дете) може да предложи кратковременен подтик на щастието, само че изследванията демонстрират, че множеството хора се връщат към „ началната точка “ на личното си благополучие. Ако сте класирали равнището си на благополучие на 7,5 по канара от 1 до 10, проучванията демонстрират, че през множеството време събитията в живота ви няма да трансформират това. Ще бъдете съвсем 7,5 благополучен човек през целия си живот.

Правете повече секс
По време на брака желанието за секс може да намалее. Въпреки това, сексът е здравословен и има всевъзможни биологични и прочувствени изгоди, които не трябва да се подценяват.

С течение на времето постоянният секс може да усъвършенства настроението ви, да ви направи по -търпеливи, да овладее гнева и да докара до по -добри, по -доволни връзки.

Вълнение!
Двойките не се нуждаят от по -„ приятни “ занимания – те се нуждаят от по -вълнуващи дейности, за имат благополучен брак

Проучване демонстрира, че двойките, които имат „ вълнуващите “ вечери и срещи, демонстрираха доста по -голямо повишаване на фамилното задоволство, в сравнение с, в случай че не го правите… Защитете брака си, като постоянно организирате вечери и споделяте нови прекарвания със брачна половинка си. Направете лист с обичаните неща, които вие и вашият брачен партньор вършиме дружно, и по-късно направете лист с занимателните неща, които бихте желали да опитате. Избягвайте старите привички и правете проекти да вършиме нещо свежо и друго един път седмично.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР