През последните три и половина години датската компания за мебели

...
През последните три и половина години датската компания за мебели
Коментари Харесай

JYSK преподписва глобалния си договор с CARAT

През последните три и половина години датската компания за мебели и домашно обзавеждане JYSK Nordic е клиент на CARAT. Договорът за интернационалното партньорство с медийната организация, с която работят на 21 разнообразни европейски пазара, в това число и в България, беше преподписан за нови три години.

1 200-те магазина, благосъстоятелност на JYSK Nordic на тези 21 пазара, свидетелстват за потенциала на съдействието сред двете компании. През 2017 година на всеки четири дни се откриваше нов магазин, а в новите дистрибуторски центрове се вложиха милиарди евро. Партньорството сред JYSK и CARAT докара до сполучливото осъществяване на повече от 1200 акции, чийто послания доближиха до потребителите на марката повече от 18,2 милиарда пъти.

Без да се омаловажава акцента върху физическите магазини, CARAT повлия позитивно върху цифровата промяна на JYSK Nordic. Постоянната оптимизация и измененията в маркетинговия микс доведоха до повече клиенти и нарастване в приходите на датската компания. Умението на CARAT да ръководи растежа, да мисли цифрово и да ползва познанията си в областта на търговията на дребно, бяха водещи при взимане на решението за продължение на съдействието сред двете компании.

Нилс Вейен, SVP Маркетинг и продажби, изяснява: "Като компания ние започнахме своя цифров път, само че би трябвало да продължим да поддържаме повсеместен и интегриран взор върху това по какъв начин да управляваме съвременен бизнес за търговия на дребно на 21 разнообразни пазари. Някои го назовават “omnichannel”, ние го назоваваме рационален метод за търговия на дребно с акцент върху потребителите. CARAT се потвърди като ефикасен и сигурен спаринг сътрудник, постоянно кадърен да обезпечи мощни резултати на ежедневна база, само че в същото време да мисли и креативен и да провокира границите на нашите качества. Затова чакаме и да продължим своето съдействие с фокус на първо място върху растежа. “

JYSK не се ангажира да оповести обществено съответни числа по изразходваните си маркетингови бюджети, само че разкрива, че те са в порядъка на трицифрена сума в милиони датски крони.

Екипът на CARAT е горделив и се радва извънредно доста, че ще продължи съдействието си с една от най-големите датски компании в света. Улрик Петерсън, Главен търговски шеф в Dentsu Aegis Network и Управляващ шеф на офиса в Аархус, добавя: "Продължението на партньорството ни с JYSK демонстрира способността ни да реализираме всекидневно положителни резултати за един огромен, комплициран и интернационален търговец на дребно и в същото време прави оценка способността ни да провокираме и да способстваме за неговата цифрова промяна. Без отдадеността, която влага екипът на JYSK и високото равнище на съдействие, което оказва нашия клиент, това не би било допустимо. С това ние затвърждаваме нашата мощ в областта на търговията на дребно и цифровата промяна. "



Маркетингови обстоятелства:

• Историята на JYSK стартира на 2 април 1979 година, когато първия магазин JYSK Sengetøjslager отваря порти в Аархус.
• Днес JYSK е интернационална група, в която работят близо 21 хиляди чиновници, с доходи от 23.2 милиарда датски крони
• JYSK Nordic създава и дистрибутира над 1,5 милиарда брошури, 2 000 банер реклами и над 900 ТВ клипа всяка година
• JYSK Nordic ръководи над 1 200 магазина в целия свят
• По-рано тази година JYSK Nordic отвори нов концептуален магазин – JYSK City Store – в Аархус.
• През 2017 JYSK Nordic отвори своите първи два магазина в Белгия, в градовете Шьотен и Генк.
• JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря порти за първи път в Пловдив. В момента веригата има 16 магазина на територията на страната, като 6 от тях са отворени през 2017 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР