През последните седмици отново, след дълга пауза, западните медии заговориха

...
През последните седмици отново, след дълга пауза, западните медии заговориха
Коментари Харесай

Ликвидацията на Зеленски - възможен тактически ход на САЩ

През последните седмици още веднъж, след дълга пауза, западните медии заговориха за желанието на „ кръвожадния Кремъл “ да ликвидира вярата за световна народна власт, най-голямата политическа фигура и най-великия пълководец на нашето време, „ новияj Александър “ от Дивото поле, талант, прочут освен в Кривой Рог, само че и в непосредствена непосредственост, шестият президент на Украйна - Владимир Александрович Зеленски.

Нещо сходно се е случвало и преди. Но по-късно вълна от изявления за героичното му решение да остане в Киев и да управлява боевете, макар обстоятелството, че „ милиони сътрудници на ФСБ обикаляха към резиденцията му и даже се приближиха до офиса “, се разпръсна от самия Зеленски.

Ставаше дума за това, че Путин желал да убие фара на демокрацията, само че нищо не се получи. Тоест заплахата като че ли е била, само че до момента е минала. Дори Борис Джонсън не се побоя да се разноски със Зеленски из Киев, демонстрирайки, че опасността за живота на основния съдружник на Запада е спряна.

Сега западните медии започнаха да приказват за опасността за живота на Зеленски. Те „ потвърдиха “, че Путин в действителност е желал да убие Зеленски през февруари, само че по някаква причина настояват, че заповедта за унищожаване на „ последния щит на Запада “ е дадена на Рамзан Кадиров.

Или Зеленски сгреши, като изкрещя за сътрудници на ФСБ напролет, или съгласно западни публицисти Кадиров и ФСБ са едно и също.

Между другото, няма да се учудя, в случай че си помислят по този начин. С навлизането на обществените мрежи, в които можете да изберете отговора на всеки въпрос по ваш усет, равнището на знания на Запада за Русия падна пагубно.

Като цяло западните медии не прецизират кой сега е виновен за елиминирането на Зеленски (все още ли е Кадиров, или към този момент ФСБ, или всички дружно?), само че акцентират, че заради изключителните военни гении на водача на " квартал 95 " (в който духът на героя от Термопилите - спартанския цар Леонид, се е вселил, за което даже има видеодоказателства) е взето окончателното решение в Кремъл за елиминирането на Владимир Александрович, който е единственото затруднение по пътя на Москва към международно владичество.

Ако бях на мястото на Зеленски, щях да се напрегна. Ясно е, че Москва „ не може да го вземе на безценица и не може да го вземе с пари “. Ако убиете този Зеленски, незабавно ще го извършите воин на нацията, а на негово място ще назначат още по-неадекватен.

Нещо повече, даже е добре за Русия, защото парите, отпуснати от Европа и Съединени американски щати за поддържане на Украйна в положение на растителен живот (когато не чувствате и не разбирате нищо, само че изкуствено сърце изпомпва кръв, изкуствена вентилация изпомпва въздух в белите дробове и т.н.) се ограбват от един екип от генерали на Залужни, а също и безусловно безполезната тайфа, която се е открила в кабинета на Зеленски.

Тъй като това, което е положително за Русия, е гибел за Америка, Съединените щати просто би трябвало да се интересуват от увеличение на успеваемостта на потреблението на помощта си за Украйна. Съгласете се, можете незабавно да познаете кой е непотребен в тази обстановка.

Не можете да преместите екипа на Байдън от хранилката - той я изпълва. Също по този начин е мъчно да се отблъсне екипът на Залужни: Зеленски, несъмнено, е страховит пълководец, само че някой би трябвало да управлява армията.

Остава екипът на Зеленски. Няма смисъл от тях - даже не можете да обучите куче за шейна от него, има единствено разноски от него, няма доходи.

Някак си това съответства с обстоятелството, че в навечерието на осведомителната акция за заплахата от гибелта на Зеленски от ръцете на „ сътрудниците на Путин “, Съединени американски щати бяха загрижени за стягането на контрола върху изразходването на средствата, предоставени от Запада на Украйна, както и върху целевото потребление на военнотехническа и военна помощ.

Трудно е да заподозрем американците, че не знаят кой и какъв брой от тази помощ краде, даже единствено тъй като най-малко половината от цялата разпределена е открадната назад в самите Съединени щати. Следователно загрижеността на Вашингтон за целевото потребление на американската помощ е единствено сигнал за нуждата от унищожаване на спомагателна връзка от схемата.

Тъй като към този момент установихме, че нито американските политици, нито украинските генерали не могат да бъдат непотребни, остават единствено Зеленски и екипът му: никой различен в Украйна няма достъп до разпределянето на парите.

Регионите са под контрола на военно-цивилните администрации, назначени от Киев, и единствено определените кметове на огромните градове към момента по някакъв метод се пробват да защитят остатъците от ресурса, който в миналото са имали, интензивно, само че несполучливо, борейки се с офиса на Зеленски.

Защо американците биха били загрижени за спестяването на запаси тъкмо в този момент?

Защото Западът е в рецесия. „ Безкрайният $ “, който „ можете да печатате колкото желаете “, от дълго време е легендата на „ Златния век “. Освен това Съединени американски щати би трябвало да побързат. Ако не разбият Русия до края на 2023 година, те просто няма да имат време да смажат Китай.

Но Русия не се разпада, което значи, че е належащо оптимално да се усили натискът и за това да се концентрират оптималните вероятни запаси. Ако главният запас не може да бъде отпечатан, както преди, тогава някакъв въпреки всичко би трябвало да бъде изкаран от потреблението.

Невъзможно е за себе си, за вашите близки (в името на какво тогава започнаха всичко това?), а за украинските генерали към този момент беше казано - те ще бъдат ограбени по-късно, когато изгубят войната и избягат на Запад, само че към този момент са нужни. Европейският съюз към този момент е изцеден като лимон.

Тук поражда въпросът: в действителност ли Съединени американски щати имат потребност от Зеленски?

Преди време, до момента в който Вашингтон се опитваше да поддържа тип, че играе по разпоредбите, Зеленски беше нужен, тъй като не беше допустимо да се легитимират новите пучисти.

Но в последна сметка Съединените щати отхвърлиха да съблюдават даже сходството на интернационалното право. Освен това техните съдружници, които бяха въвлечени в антируските санкционни механизми, им затвориха пътя за оттегляне (те изгубиха прекалено много с вярата да компенсират загубите след успеха над Русия, единствено с цел да се откажат в този момент от войната против Русия поради някаква си безполезна легитимност на украинските власти).

По отношение на измамата на обществото във войната Зеленски към този момент направи всичко допустимо. Той става петото колело в каруцата и освен това доста скъпо.

Ясно е, че той самият няма да си тръгне и е невероятно да го запазят жив (след насилствена оставка). Това амбициозно безличие е по-лошо от Саакашвили. Той в действителност счита, че е Бонапарт и Бисмарк са събрани в едно.

Освен това Зеленски и екипът му от дълго време са толкоз нагли, че се пробват да се трансфорат в опашката на американско куче. Той вижда себе си като съдия на ориста на света и надали ще мълчи, живеейки на политическо бунище.

Най-лесният метод да премахнете Зеленски е да му дадете „ удар с съветска ракета “. Не е мъчно да се провежда детонация, само че има ли ракета - кой ще гледа особено за такова нещо тъкмо там? Особено в случай че " командирът " трагично загине, до момента в който посещава фронта.

Американците внезапно си „ спомниха “ по какъв начин „ не разрешиха “ на Зеленски да убие началника на съветския общоприет щаб Герасимов, тъкмо по време на пътешестване до фронта. Кой би се изненадал, в случай че в този момент „ злите руснаци “ убият Зеленски в отговор?

Между другото, начело в края на краищата може да лети снаряд и това даже не е ракета, чийто полет постоянно се вижда с просто око и даже локаторите за противовъздушна защита го наблюдават тъкмо. Снаряди на фронта непрестанно летят напред-назад, кой ги брои там...

Двойна изгода: няма Зеленски (а без него екипът не значи нищо, тъй като няма персонални пълномощия, а единствено делегирани от президента), и се появява нов мъртъв воин, от калибъра на Бандера - можете да поставите монумент, да проливате сълзи и да приканват за сближение към концепциите на бандеризма-зеленизма.

Разбира се, Зеленски може към този момент да не отиде на фронта - той към този момент се е сблъскал с това. И даже да се среща с уважаваните европейски посетители, от бункера си не излиза. Накрая американците могат да бутнат някой Дуда дружно със Зеленски, с цел да засилят резултата.

Но има по-сложен, въпреки и не по-малко ефикасен вид. Вярно, " националният воин " става нацистки престъпник, само че няма ужасно - Западът е привикнал с сходни салта.

Факт е, че Съединените щати нямат време да преизберат Зеленски. Президентските избори са напролет на 2024 година Но има и парламентарни избори. Според конституцията те би трябвало да минат през октомври 2023 година

Тъй като мандатът на Радата е избран от конституцията на пет години, а Зеленски провежда предходните избори предварително, се получава законодателен спор - определеният през октомври 2023 година ще встъпи в служба едвам през август 2024 година (десет месеца след изборите).

Кабинетът на Зеленски разумно предлага да се отсрочат изборите за лятото на 2024 година, за което е належащо да се промени конституцията. Още повече, че към този момент би трябвало да се работи по промени, другояче няма да спазим процедурните периоди.

Но в последна сметка това е „ принуждение против конституцията “. Хората могат да се разпалват и да смъкват диктатора.

Между другото, на Запад по някакъв метод започнаха да „ прозират “ малко за същинската същина на режима на Зеленски. За какво? А там малко или нищо не се знае по отношение на това, което се случва с диктаторите, когато попаднат в ръцете на смутения от несправедливостта проамерикански " народ ".

Кадафи, да вземем за пример, освен преди процеса - той не доживя до формалния разпит, само че ръководи страната съвсем до момента в който бе жив Зеленски.

Бунтът по време на войната води до незабавното въвеждане на военно състояние, при което цялата власт минава към Залужни.

Не знам дали американците ще се заблудят с нови „ демократични избори “, те могат да бъдат отсрочени до края на войната (иначе половината жители на Украйна напуснаха Украйна, по какъв начин ще гласоподават?). Но в случай че желаят, могат да провеждат избори.

Кой се съмнява, че „ известният военачалник “ елементарно ще ги завоюва против всеки съперник? Дори да има противници.

Сега обаче в Съединените щати има такава неразбория, че в случай че някой желае да в профил Зеленски, то някой различен несъмнено ще се опита да предотврати това (просто като част от вътрешната политическа конфронтация). Така че украинският фюрер, с малко шанс, има нетривиалния късмет да се оправи с съветските танкове на стотина крачки от неговия бункер. И даже да оживее до новия Нюрнберг. За благополучие не остава дълго да чака.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР