През последните седмици Холгер Руне на няколко пъти заяви, че

...
През последните седмици Холгер Руне на няколко пъти заяви, че
Коментари Харесай

Холгер Руне спечели демонстративния турнир в Каен


През последните седмици Холгер Руне на няколко пъти съобщи, че чака идната година да бъде доста мощна за него. Съдейки по показаното от него в предсезонната подготовка, няма да е изненадващо, в случай че това в действителност е по този начин.

Датчанинът записа нов триумф през 2022, откакто завоюва купата на тазгодишното издание на демонстративния шампионат във френския град Каен. Световният №11 победи Роберто Баутиста Агут с 6-0, 6-4 в заключителния конфликт, а преди този момент надви над различен от ветераните в Тура – Ришар Гаске.

Това обаче няма да е последният шампионат за Руне преди коледните празници. Четвъртфиналистът от Ролан Гарос ще се насочи към Дубай, където идната седмица ще вземе присъединяване в различен показателен шампионат – World Tennis League. Там датчанинът ще изиграе мач на сингъл против Доминик Тийм, както и един на смесени двойки, в който ще си партнира със Саня Мирза против Бианка Андрееску и Роан Бопана.

В тима на Руне е още международната №1 Ига Швьонтек, както и две от звездите на канадския тенис – Феликс Оже-Алиасим и Южени Бушар.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР