Нищо не може да се промени, защото на първия тур

...
Нищо не може да се промени, защото на първия тур
Коментари Харесай

Каракачанов за изборите в РСМ: Пендаровски си отива

Нищо не може да се промени, тъй като на първия тур излезе Гордана Силяновска-Давкова с малко над 40%, а вторият е досегашният президент Стево Пендаровски. Дори да съберем албанския избор, отново няма късмет. Явно този президент си отива. Това съобщи Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, водач на, в ефира на бТВ.

„ Пендаровски пристигна по времето на Заев и бе един от хората, пледиращи за възстановяване на връзките с Българи. Той обаче стана най-големия българомразец. Всяко нещо, което не могат да свършат, го изясняват с България и упрекват нас. В РСМ и двамата претенденти за президенти изграждаха акцията си на антибългарска основа. Това в Македония е процедура още от времето на комунистическа Югославия. Българите в Македония бяха преследвани, убивани, вкарвани в пандизите. Сега е същото, единствено дето не ги убиват ”, разяснява той.

По думите му конфликтът в РСМ е жестока борба за власт и за парите, които могат да се откраднат от властта.

„ България няма ясна позиция в последните три години. С изключение на президента, който държи на последователност в политиката, виждаме, че държавните управления на сглобката и първото държавно управление на Петков направиха национално изменничество. Няма за какво да търсим малцинство в Македония. Ние желаеме простички европейски неща да станат – да се спре преследването на българите, да спре езика на омразата и фалшификацията и кражбата на българската история. Това са обикновени всемирен правила, заложени в устава на Организация на обединените нации ”, безапелационен е Каракачанов.

Той разяснява и родната политика: „ Правителството на сглобката се разглоби краткотрайно. Не ми се има вяра да съумеят да създадат държавно управление след изборите. Скандалите към Политическа партия, митниците, основния секретар – намираме се в същата рецесия като тази в РСМ. ”

„ Докато ние управлявахме с, не чух някой да е седял в скута на Делян Пеевски ”, добави още той и открои значимите съгласно него въпроси пред страната:

„ Първият е обвързван с стопанската система на България и със Зелената договорка. Второто - незаконната миграция. И още - демографската злополука, образованието, опазването на здравето. ”

На въпрос кой ще води евролистата на, той разгласи: „ ще води, Андрей Слабаков  Андрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 година приключва ВИТИЗ, компетентност " Кино и ще бъде втори. Ще бъдем сами на тези избори. ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР