През последните няколко години футболната суперзвезда празнува головете си в

...
През последните няколко години футболната суперзвезда празнува головете си в
Коментари Харесай

Кога и как възникна култовото "Siuuu", с което Роналдо празнува головете си?

През последните няколко години футболната суперзвезда чества головете си в характерен жанр - тича, скача високо, обръща се във въздуха, разперва ръцете си и крещи мощно: " Siiii ", в превод от испански " да ". Празнуването на португалеца към този момент стана паметна събитие. То се копира и от други футболисти, и от други спортисти, от деца на футболни стадиони и е обожавано от почитателите. Разбира се, има и такива, които го мислят за надменно и пренебрежително.
Оказва се, че Кристиано чества по този метод към този момент 8 години. За първи път той го прави по време на лагер с в Съединени американски щати. наподобява, че се е получило непринудено. През август 2013 година " белите " участваха в Международната купа на първенците в Съединени американски щати. Отборът на Карло Анчелоти стигна до финала, където се изправи против Челси. Двубоят не се оказа сложен за Реал, който завоюва с 3:1. Всичко се реши от дубъл на Роналдо, след който той показа към този момент фирменото си празнуване за първи път.

Тогава то не изглеждаше задоволително атрактивно - Кристиано не направи противоположен завой във въздуха, а самият скок беше доста непретенциозен. С течение на времето звездата " напомпа " своето празнуване. Освен зрелищния завой на 180 градуса, той добави към него и приземяване на необятно разтворени крайници.
Феновете на Реал толкоз харесаха осъществяването, че започнаха да крещят " Siiiiii " дружно с Роналдо. Фотографите си улавяха гръмък кадър, а последователите на стадиона се любуваха на момента.
Самият Роналдо описа историята за възникването на паметното му празнуване едвам през декември 2019 година пред " DAZN ". " Започнах да викам по този начин, когато играех в Реал. В случай на победа те викаха: " Siiii ". И аз започнах да споделям това, не знам за какво. Беше естествено за мен. Помня по какъв начин провеждахме лагер в Лос Анджелис, играхме с Челси, аз вкарах гол и направих това " (Роналдо имитира празнуването си).
" Хората ме питаха: " Защо направи това? ". " Не знам. Направих го, беше несъзнателно. Винаги споделям, че най-хубавите неща се случват от единствено себе си ", сподели още голмайсторът. Впоследствие той продължи да употребява марката си в Ювентус
и в този момент в Манчестър Юнайтед:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР