През последните години все повече български звезди успяват да се

...
През последните години все повече български звезди успяват да се
Коментари Харесай

Роден модел взе акъла на Филип Плейн


През последните години от ден на ден български звезди съумяват да се допрян до международния дизайнер Филип Плейн. Преди известно време родната плеймейтка Моника Валериева завърза драма с него и някогашната му другарка Морган Осман. Силиконката беше съумяла даже да се докопа до имението му, само че любовните им игрички бяха къси. 

Преди 6-7 години Николета Лозанова също се забърка в скандал поради букет и картичка от дизайнера, само че след това се оказа просто комплимент, който прави постоянно за свои клиентки. Коафьорът на звездите Венелин Кондаков стигна също до имението на Филип Плейн, който се възползва от професионалните услуги на родния коафьор дружно с цялото си семейство. 
                             

Е, още една родна моделка стигна до сърцето му. Велина Узунова показа фотография с него от Седмицата на модата в Милано, както и такива от самото шоу на Филип Плейн и от празненството след събитието, за което би трябвало специфична покана. Преди това Узунова се погрижи да бъде напълно в облекла и аксесоари на стилния дизайнер от бутика в България. Дано Лучия, дамата до Филип Плейн, не ревнува доста, написа каналът Vbox7.

 

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР