През последните години винтиджът навлиза все по-уверено в модата. Все

...
През последните години винтиджът навлиза все по-уверено в модата. Все
Коментари Харесай

14 пъти, когато знаменитости са носили стари колекции И изглеждаха толкова ефектно, че всички просто ахнаха

През последните години винтиджът навлиза все по-уверено в модата. Все по-често могат да се видят звезди, носещи тоалети от архивни сбирки на кутюрие, които с подобаващ жанр наподобяват даже по-добре от новомодните неща.

Избрахме 14 неповторими костюма на звезди, които вдъхнаха нов живот на остарели облекла и изглеждаха просто неизмеримо.

През 2017 година Скарлет Йохансон участва на Гала на Американския музей по естествена история в ретро рокля на Yves Saint Laurent.

На аления килим на филмовия фестивал в Кан – 2022 Бела Хадид блесна в първокласна рокля от 1987 година на самия Джани Версаче.

А вечерта на същия ден моделът участва на вечеря, отдадена на 75-ата годишнина на филмовия фестивал в Кан, облечена в рокля на Versace от сбирката от 2001 година

През 2017 година Кендъл Дженър беше посетител в The Tonight Show с присъединяване на Джими Фалън. На ревюто моделът беше с винтидж костюм на Chanel от 90-те години.

Изабел Юпер направи възторг на аления килим на 79-ия кино фестивал във Венеция (2022), облечена в Armani Privé от сбирката от 2007 година

През 2016 година Кейт Мос се появи на празненство в музея на Виктория и Албърт в изискана винтидж рокля от незнайна марка.

Пенелопе Крус мина по аления килим на филмовия фестивал в Кан през 2018 година в луксозен винтидж тоалет на Chanel

Две години по-рано Ванеса Паради носеше винтидж рокля на Chanel на 69-ия кино фестивал в Кан.

През 2017 година Джулиан Гау участва на празненство на списание InStyle в ретро рокля на обичаната марка на Кейт Мидълтън Jenny Packham.

През октомври 2022 година принцесата на Уелс Катрин избра яке от Chanel от 1995 година, с цел да участва на събитието във връзка 10-ата годишнина на Coach Core.

Натали Портман носеше костюм на Claude Montana от 1991 година на премиерата на „ Тор: Любов и гръм “ в Рим през 2022 година

Звездата от Euphoria Сидни Суини изглеждаше изискан в рокля на Thierry Mugler от 1981 година на телевизионните награди HCA 2022. Между другото, облеклото е с 16 години по-голямо от момичето

През 2022 година Майли Сайръс се появи пред кореспонденти в алена винтидж рокля на Dior от Джон Галиано

На банкет в Бъкингамския замък през 2018 година Наоми Кембъл изглеждаше просто очарователно в ретро рокля на Pierre Cardin.

Коя звезда ви хареса най-вече?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР