През последните две седмици трафикът в интернет достига нови рекорди

...
През последните две седмици трафикът в интернет достига нови рекорди
Коментари Харесай

Зукърбърг е притеснен за менталното здраве на хората

През последните две седмици трафикът в интернет доближава нови върхове и върхове, защото множеството хора са си вкъщи и постоянно влизат в обществените мрежи за вести и многообразие.

И преди сме говорили за менталния тормоз, през който модераторите на наличието във Фейсбук минават всекидневно, само че сега той също доближава нови равнища, признава Зукърбърг в особено изявление за The Verge.

Кейси Нютън, който води графа в платформата, е разговарял персонално със Зукърбърг по телефона, с цел да разбере какви са настройките и проектите на обществената мрежа по отношение на хаоса към ковид.
 Снимка 472592

Зук е разкрил, че компанията му е била принудена да назначи нови модератори и да даде контракт на цялостно работно време на модератори, които допреди това са работели почасово или за закрепен интервал.
 Коронавирусът, безплатните онлайн тренировки и по какъв начин да спортуваме у дома
Безплатни онлайн тренировки по време на карантина

Защото и спортът у дома е здраве

Всички те сега са впрегнати в това да чистят Фейсбук от подправени вести и да трият наличие с принуждение и притеснителни фрагменти.

Зукърбърг обаче не е толкоз обезпокоен за чиновниците си, що се касае за стотиците милиони консуматори, които сега биват заливани от най-вече отрицателни и почтено казано страшни вести.

СЕО-то на Фейсбук е на мнение, че актуалната обстановка на неустановеност, финансов провал и изолираност ще доведат до вълна от " депресирани и тревожни " консуматори.
 Снимка 472593

Той счита, че броят на хора с психически компликации ще скочи внезапно, най-много поради невъзможността да бъдат с околните си и да се срещат с други хора, написа Кейси Нютън в The Verge.
 Фейсбук основава технология за връзка посредством мисли
Фейсбук основава технология за връзка посредством мисли

Алгоритмите на компанията ще могат да възпроизвеждат 100 думи в минута

Засега Фейсбук оказва помощ като основава бързи линкове за достъп до страници на СЗО и други тествани здравни организации, които вмества в горната част на фийдовете на потребителите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР