През последните дни съпругата на Бруклин Бекъм - , не

...
През последните дни съпругата на Бруклин Бекъм - , не
Коментари Харесай

Истинското лице на новата г-жа Бекъм или Никола Пелц преди пластичните операции

През последните дни брачната половинка на Бруклин Бекъм -, не слиза от заглавията на огромна част от медиите.

Особено след. Никола даже пусна много спорен пост, съпроводен с разплакани нейни фотоси. В статуса към фотографията Пелц разкрива, че не постоянно може да устои на опитите на някои хора да я наранят, без да дава повече детайлности за самоличността на тези хора.

“Понякога ми е мъчно да покажа тъжните елементи от себе си. Това, че израснах със седем братя и сестри и двама доста мощни родители, ме направи в действителност твърда, те ми постановиха това да не разрешавам на хората да ме унищожават или да нараняват сърцето ми. Това ме накара да издигна стена, с цел да се защитя, изключително в тази промишленост. Всички имаме дни, в които хората ни карат да се чувствате зле и е обикновено да бъдем засегнати от това. Просто взех решение да напиша нещо, тъй като в никакъв случай не демонстрирам тази страна от себе си тук. Обичам ви всички толкоз доста и в действителност правя оценка цялата ви поддръжка. Значи толкоз доста, когато вие сте благи на страницата ми, желая да знаете, че ви виждам, слушам ви и това значи доста за мен.” - написа тя в Инстаграм.

Разбира се незабавно започнаха спекулации, че постът е ориентиран към кавгата на Никола с нейната известна свекърва Виктория Бекъм. Бившата Спайска към момента не е коментирала случая, тъй че следва да разберем дали догатките са истина.

Междувременно стана ясно, че същинското лице на Никола Пелц е много по-различно от сегашната ѝ визия. И макар че тя самата в никакъв случай не е коментирала на какви процедури се е подлагала, от фотосите, които ще ви покажем, ясно проличава че е прибягвала до услугите на пластични хирурзи.



Предполага се, че Никола си е поставила филъри за устни, направила си е ринопластика, както и покачване на челото. Освен това Пелц към този момент не е притежател на тази V-образна, остра брадичка, която е имала преди, а на каква тъкмо процедура се е подложила не е напълно ясно, само че експертите подозират, че си е инжектирала специфичен филър за промяна на брадичката. Пластичните хирурзи допускат, че Никола си е направила и спомагателна интервенция на клепачите.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР