През последните дни рязко се увеличиха сигналите до агенция BulNews

...
През последните дни рязко се увеличиха сигналите до агенция BulNews
Коментари Харесай

На вниманието на КАТ: Нагли клиенти на левашки хотел блокират възлово кръстовище във Враца /снимки/

През последните дни внезапно се усилиха сигналите до организация BulNews на възмутени жители поради безочливо паркиране до левашки хотел във Враца. Данъкъплатците не одобряват за обикновено клиенти да паркират навръх светофара и по този метод да затрудняват трафика през кръстовището на Табашкия мост. Повече от явно е, че новата постройка е издигната на неуместно място и към този момент основава съществени проблеми на врачани.
Проверка на медията ни сподели, че най-редовно от към 11 часа преди обед до 14 часа в действителност едното платно на „ Крайречен бул. “ и ул. “Георги Бенковски “ са блокирани от спрели леки коли. На процедура дясната лента преди светофара е неизползваема, защото е превърната в безвъзмезден паркинг от клиенти на левашкия хотел. Невъзможен е и завоят от булеварда към ул. „ Петропавловска “, защото и там дясното платно е заето от коли на гости на новопостроената постройка. Така става безсмислено осъщественото асфалтиране на този сектор, който на процедура е негоден от останалите съзнателни водачи.
Гражданите изключително се нервират от обстоятелството, че по булеварда неведнъж минават патрули на полицията, само че все пак никой не глоби нарушителите.
По тази причина репортерите на организация BulNews ще стартират да реализират цивилен надзор над основното кръстовище и ще подават сигнал до „ Паркинги и гаражи “ за всеки погрешно паркирал автомобил пред левашкия хотел. Останалото е работа на паяка…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР