През последните дни доста усилено се говори за завръщането на

...
През последните дни доста усилено се говори за завръщането на
Коментари Харесай

Какво сподели Ким Катрал за смъртта на брат си

През последните дни много интензивно се приказва за завръщането на Ким Катрал в света на " Сексът и градът " и по-точно във втория сезон на " Просто ей по този начин ". 
 Саманта Джоунс се завръща в
Условията на Ким Катрал да взе участие в " Просто ей по този начин "

Ще се съберат ли Кари и Саманта на екран

Но около присъединяване си в сериала на Netflix Glamorous, Катрал споделя в изявление за Sunday Times детайлности към гибелта на брат ѝ - Крис Катрал.

През 2018 година 55-годишният мъж бе открит мъртъв откакто бе пет дни в неопределеност. По-късно стана ясно, че повода за гибелта му е самоубийство.

споделя, че е приела гибелта на майка си относително елементарно, тъй като тя е умряла на 93 години. Но тази на брат ѝ е пристигнала като гръм от ясно небе. " Това не трябваше да се случва. Беше ненадейно и ненадейно ", добавя актрисата.

Катрал споделя още, че си спомня безусловно всичко от деня, в който е схванала, че брат ѝ е открит мъртъв. " Помниш къде си бил, какво се е случило, какво е било казано. Всичко е толкоз налично, от самото начало, тежест, която постоянно е с теб и в никакъв случай не те напуща. "

Актрисата споделя също по този начин, че дълго време се е считала за покровител на фамилията си, само че е схванала, че каквито и старания да поставя, в случай че човек не желае да се промени или да му се помогне, тя няма какво да направи. От Entertainment Tonight напомнят, че Крис Катрал се е борел с доста свои демони, както и със корист с разнообразни вещества и алкохол.
 Glamorous с Ким Катрал и Мис Бени - новият сериал, който се изправя против
Ким Катрал отвръща на удара

Индиректно - с нов и доста секси сериал

Ким Катрал добавя също, че се радва, че татко ѝ не е бил жив, с цел да види какво се случило с брат ѝ, тъй като счита, че е нямало да може да го понесе.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР