През последната седмица руската армия и прокси силите на Вагнер

...
През последната седмица руската армия и прокси силите на Вагнер
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руските прокси сили с малък напредък в Бахмут, уличните боеве продължават

През последната седмица съветската войска и прокси силите на " Вагнер " реализираха дребен прогрес в източния завършек на град Бахмут в Донецка област, оповестява в ежедневния си отчет Британското разузнаване.

Руската пехота евентуално в този момент има плацдарм в източните промишлени зони на града, напреднала е сега и в жилищния квартал на града.

Уличните боеве не престават.

Интензивни борби се водят в региона на Бахмут от юни 2022 година, като фронтовите линии са най-вече в открита околност към източните пътища към града.

Малко продължителни, широкомащабни боеве се водят в застроените региони след настъплението на руснаците в Лисичанск и Северодонецк през юли 2022 година. Тъй като боевете в застроени региони изискват високо подготвена пехота с чудесно управление, в този вид борба е малко евентуално да са по силите на неприятно подготвените бойци от " Вагнер " и мобилизираните резервисти в съветската войска.

Припомняме, че украинският президент Володимир Зеленски се появи изненадващо на фронта край Бахмут, който в този момент се обрисува една от най-горещите точки на спора в Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР