През последната година Емил Кошлуков е работил като програмен директор

...
През последната година Емил Кошлуков е работил като програмен директор
Коментари Харесай

Кошлуков е бил програмен директор на Алфа - телевизията на Атака

През последната година Емил Кошлуков е работил като програмен шеф на Алфа - малкия екран на партия Атака.

Това е записал самият той в документите, с които кандидатства за общоприет шеф на Българска национална телевизия, настояват три самостоятелни източника от Съвета за електронни медии пред вестник " Капитал ".

Кошлуков беше за малко и изпълнителен шеф на TВ7 и News7, водеше предаването " Факторът Кошлуков " по ТВ7. В интервала 2014 - 2015 година беше в борда на шефовете на ТВ СЕДЕМ ЕАД.

В процедурата за избор на общоприет шеф на Българска национална телевизия е записано: " да имат минимум петгодишен трудов стаж в телевизия ". Към момента не е ясно за какво Кошлуков е показал в документите, че е работил като програмен шеф на Алфа и дали трудовият му стаж в TВ7 е задоволителен за съблюдаване на процедурата.

Емил Кошлуков беше член на Координационния съвет на Съюз на демократичните сили и участник в Националната кръгла маса през 1990 година като пратеник от Съюз на демократичните сили. В интервала 1991 – 1996 година учи политология в Калифорнийския университет. От 2001 година е народен представител в Народното събрание от листата на Национална движение „Симеон Втори". През 2004 година основа партия „ Новото време “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР