В неделя вечер група терористи е нападнала полицейски контролно-пропускателен пункт

...
В неделя вечер група терористи е нападнала полицейски контролно-пропускателен пункт
Коментари Харесай

Терористи убиха руски полицаи

В неделя вечер група терористи е нападнала полицейски контролно-пропускателен пункт в съветската Карачаево-Черкезка република в Северен Кавказ, убивайки двама чиновници на реда и ранявайки други четирима, оповестиха през днешния ден локалните управляващи, представени от Асошиейтед прес.

Според представители на локалния отдел на Министерство на вътрешните работи петимата нападатели са починали по време на престрелката. ТАСС оповестява, че те са се доближили до полицейския пункт с лек автомобил и са хвърлили по него взривно устройство. После са разкрили огън с автомати.

Следственият комитет на Руската федерация заяви, че предходната седмица същите нападатели са атакували различен полицейски контролно-пропусквателен пункт в района, убивайки двама полицейски чиновници и ранявайки различен. Не са дадени детайлности за претекстовете нападателите или за връзките им с екстремистки организации.

АП оповестява, че насилието, обвързвано с ислямистки групировки, понякога избухва в някои райони на съветския Северен Кавказ. Агенцията напомня по какъв начин през декември предходната година Федералната работа за сигурност на Русия съобщи за ареста на 14 радикални ислямисти в Карачаево-Черкезия.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР