Английският ръгбист Били Вунипола получи четири месеца условна присъда затвор

...
Английският ръгбист Били Вунипола получи четири месеца условна присъда затвор
Коментари Харесай

Били Вунипола получи условна присъда затвор след арест в нощен клуб на Майорка

Английският ръгбист Били Вунипола получи четири месеца условна присъда затвор и санкциониран с 240 евро (£205), откакто беше задържан за нахлуване на полицията по време на пиянска нощ в клуб в Майорка.

Гигантът с размери 6 фута 2 инча 19 камъка призна по време на обяд в изказване, че е бил санкциониран в бърз развой в съда в понеделник, само че не загатна присъдата затвор, която беше условна като част от съглашение за признание на виновността с прокурорите.

Съдебни чиновници в Майорка потвърдиха: „ Английският ръгбист Били Вунипола получи четири месеца условна присъда затвор и санкция от 240 евро за опозиция против закона и пострадване.

„ Обвиняемият, признал непозволеното си действие на бързото дело, би трябвало да обезщети лицето, което е наранил, с 500 евро. Инструктажният съд номер осем на Палма, настоящ като дежурен съд, организира ускорения развой през вчерашния ден.

„ Той се призна за отговорен в опозиция против закона и в леко закононарушение за пострадване. Той беше наказан да заплати санкцията си о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР