През първата и втората декада на март Венера е в

...
През първата и втората декада на март Венера е в
Коментари Харесай

6 зодии ще са щастливи в любовта през март

През първата и втората декада на март Венера е в знака Риби. През този интервал възприятията ще бъдат по-ценни от изгодата, практическото улеснение, общите ползи и външната прелест на колегата.
Влюбените ще се слеят, без да разделят нищо на „ твое “ и „ мое “ - нито пари, нито занимание, нито проекти за живот, нито мисли. Ще имат всичко общо. Те ще придобият удивителна дарба да се схващат между тях без думи, да усещат къде е тяхната „ половинка “ в даден миг от времето, да плануват неговото позвъняване или идване.
Негативната страна на този интервал е, че в действителност желаеме да имаме вяра в нещо, което не съществува, да приписваме на различен човек усеща, които той не изпитва, да се влюбим в някой, който въобще не познаваме, предполагайки какъв е неговия темперамент и персона.
Най-успешните в любовта през този интервал ще бъдат Рибите, Девите и Скорпионите.
При влюбените Риби всичко ще зависи от тях. Те ще бъдат източник на обич, основатели на връзки, усеща, с които ще дарят някого, ще идват от тях. Дори Рибите да не са влюбени (което е малко вероятно), те най-малко желаят да се усещат обичани и ще създадат доста за това: да се грижат за външния си тип, да се държат по този начин, че да угодят на колегата.
Девата може да не мисли за любовта, само че наоколо ще има някой, който я харесва. Техният сътрудник ще бъде източник на обич. Той ще внесе в подредения живот на Девите неща, които не могат да бъдат разбрани с мозъка и сложени на рафтовете: романтика, очарователни подмятания, погледи и жестове, които приказват за обич.
Скорпионите не би трябвало да възнамеряват нищо съществено. Те могат да си разрешат просто да се потопят в потопа от усеща и да не мислят за утрешния ден. Дълбоко в себе си те ще схванат, че романтиката им е игра. В нея има малко действителност и доста фикция. Това няма да им попречи да се насладят същински на протичащото се.
През третото десетдневие Венера ще бъде в Овен. Това е времето за смели каузи и решителни стъпки в любовта. В една връзка пристрастеността ще бъде най-важна. Запознанствата ще станат темпераментни. Влюбените ще чакат съответни дейности от своя сътрудник.
Ако желаете да завладеете някого - бъдете решителни и напористи, бийте се със противници, демонстрирайте полов интерес, храброст и директност. Не можеш да лъжеш, да лицемерничиш, да криеш желанията си, да гониш две птици с един камък.
Негативната точка на този интервал ще бъде, че влюбените няма да се слушат един различен. Всеки ще вижда единствено себе си и своите усеща. Може да има проблеми с натрапчиви поклонници, които не схващат думата „ не “.
Най-щастливите от всички влюбени ще бъдат Овен, Везни и Стрелец.
 Тези зодии не се хвърлят в буйни връзки, само че са страхотни сътрудници Тези зодии не се хвърлят в буйни връзки, само че са страхотни сътрудници
Да създадеш постоянна връзка не е лесна работа. Някои хора го осъзнават по-рано от другите и знаят, че взаимоотношенията се градят посте...
Естествено, смелите, самоуверени, решителни Овни ще предизвикват всичко, което се случва в персоналния им живот. Те няма да чакат някой да им обърне внимание, само че самите те ще завладеят всеки, който пожелаят. И с цел да няма проблеми във връзката, те би трябвало да се борят с егоизма и да бъдат чувствителни към колегата си.
Везните не обичат да поемат всичко върху себе си във връзката. Те са нежни и деликатни, имат потребност от някой, който самичък ще реши всичко и ще поеме самодейността. И Везните ще го насочат внимателно в вярната посока. И в този момент е тъкмо моментът, когато подобен човек сигурно ще се появи наоколо. Вярно е, че с изключение на този човек наоколо ще има и доста досадни поклонници и това ще е проблем за Везните.
Стрелците да чакат разказ за развлечение. Сега надали могат да разчитат на нещо съществено. Но това е отлично време за сантиментални завършения, любовни случки, вълнуващи срещи без обвързване и парещ флирт.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР