През новия сезон Ботев (Пловдив) ще отдаде почит към легендарния

...
През новия сезон Ботев (Пловдив) ще отдаде почит към легендарния
Коментари Харесай

В Ботев отдават почит към Динко Дерменджиев с новите си екипи

През новия сезон Ботев (Пловдив) ще отдаде респект към именития Динко Дерменджиев-Чико. На лицевата страна на новия екип на " канарчетата " е вграден ликът на незабравимия футболист и треньор на най-стария футболен клуб в България.
 Снимка 432474
Източник:

На гърба на фланелката ще бъде маркиран 90-годишният празник от първата шампионска купа. През 1929г. пловдивчани печелят шампионата по решителен метод, като по този метод Никола Щерев - Старика и останалите " канарчета " завоюват първия важен трофей в историята на Ботев.

Ботев ще показа новия екип пред почитателите в последната контрола преди началото на сезона. " Канарчетата " ще изиграят контролата с Локомотив (София) с новите фланелки, а дуелът е в събота от 18:30ч. на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

Официалният екип на Ботев за сезон 2019/2020 към този момент е разполагаем за продажба в клубния фен-магазин. Феновете на " канарчетата " ще могат да се снабдят с новия екип още на контролата в събота, когато магазинът ще отвори порти за " жълто-черните " последователи.
 Ботев (Пловдив) показва тима против Локомотив (София)
Ботев (Пд) показва тима против Локо (Сф)

Това ще се случи преди срещата на отбора в събота
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР