През новата година със сигурност ще намерите урока, който трябва

...
През новата година със сигурност ще намерите урока, който трябва
Коментари Харесай

Какъв любовен урок трябва да научите през 2018 г. според вашата зодия?

През новата година сигурно ще намерите урока, който би трябвало да научите. Остава обаче за вас дали ще научите нещо от него или ще го игнорирате. Ако го пренебрегнете, имайте поради, че урокът ще се върне още веднъж.

Цикълът ще бъде още един, до момента в който не се освободите от него. Когато звездите основават спънки, ги разглеждайте като проблеми, които би трябвало да решите, а не като тежест. Погледнете кои уроци ще научите за любовта през новата година.

Овен

Обикновено имате самочувствие в живота и в любовта и 2018 няма да бъде изключение. Но ще би трябвало да се научите по какъв начин да спрете прибързаните заключения и от време на време да изпълнявате потребностите на колегата си. Останете скромни. Двама души са въвлечени във взаимоотношенията, а освен с вас. Посъветвайте се с Рак за любовните си секрети.

Телец

Нуждаете се от връзка, която ще ви накара да мислите, а може би към този момент сте я намерили с вашия сътрудник или другари. Но любовта ви към момента се нуждае от зрялост и е значимо да научите разликата сред любовта и привързаността. Потърсете съвет от Стрелец.

Близнаци

Когато Близнаците търсят сътрудник, това нормално е техният от дълго време загубен близнак. 2018 ще ви научи, че този близнак е във вас. Вие сте си най-хубавият другар. Това е единственият метод да спрете разхищението на връзките си. Сега е ужасно време да попитате някой Водолей по какъв начин да спасите характерността си.

Рак

Когато сте влюбени, няма потребност да затваряте черупката си. 2018 ще ви обезпечи безвредно място, където можете да бъдете по едно и също време мощни и меки. Вашето предизвикателство е да научите по какъв начин да спрете да стигате до крайности. Попитайте Лъв, който значи да си самоуверен.

Лъв

Искате да бъдете в центъра на вниманието, само че 2018 ще в покаже какво сте създали. Гордостта ви може да ви донесе няколко връзки, които няма да работят. Тази година ще ви научи да обичате в действителност. Когато научите този урок, най-сетне ще престанете да се пробвате да докажете нещо. Помолете Стрелец да се грижи за вътрешния ви огън.

Дева

През 2018 година ще започнете да се наслаждавате на стабилността на връзките си. Тази година ще научите по какъв начин в действителност да имате достъп до тези връзки. Изследването на нови структури в партньорството ще ви даде ясно определение за любовта. Посъветвайте се с Риби.

Везни

Вие търсите чудесни нови способи да не сте сами със себе си. Да бъдете заобиколени от хора, които ви обичат, само че през 2018 година се пробвайте да се погрижите за вътрешния си огън. Намерете метод да бъдете еднакъв човек и да изследвате сами нови територии.

Скорпион

Ще преживеете същински обрати в сантименталните взаимоотношения. Тази година ще те научите по какъв начин да се справите с тях. Когато любовта на живота ви заплашва да ви нарани, имате предпочитание да се отбраните и да се върнете засегнати. През 2018 година би трябвало да научите по какъв начин да контролирате това предпочитание и по какъв начин да определите местата, които в действителност би трябвало да унищожите. Попитайте Телец за това по какъв начин да се грижите за връзките си.

Стрелец

2018 желаете да се отървете от проблемите и тайните, които държите отдавна. Тази година нещо изненадващо се случва в любовния ви живот и може да промени визията ви за сантиментални взаимоотношения. Без значение какво вярвате, когато става въпрос за обич, тази година е време за нова философия. Попитай девственица за това по какъв начин съумя да се побърка.

Козирог

Нека 2018 бъде вашата година на освобождение. Унищожете стените, които сте издигнали. Предизвикайте възгледите си за фамилията и работата. Тази година ще ви донесе някои мъчителни уроци, които да ви оказват помощ да намерите същинската обич. Помолете Овен и избягвайте да бъдете засегнати от неизпълнените упования.

Водолей

Тази година непрестанно ще желаете да се държите зле. Има време и място, където можете да покажете своя яд. Тази година ще ви научи няколко урока за говорене и безмълвие. Попитайте Везни по какъв начин да съумеете да задържите публиката си.

Риби

Тази година ще ви научи по какъв начин да се придържате към вашето си. Искате да изследвате сантиментални взаимоотношения, само че този път посещавате тази територия в фантазиите си. Това значи, че би трябвало да сложите завършек на връзките, които единствено ви разстройват. Помолете Скорпион да ви посъветва, по какъв начин да се отбраните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР