През нощта валежите в източните райони ще спрат, а облачността

...
През нощта валежите в източните райони ще спрат, а облачността
Коментари Харесай

Поредно разочарование за плажуващите през утрешния ден

 През нощта преваляванията в източните региони ще спрат, а облачността ще се раздра и намалее и над съвсем цялата страна ще бъде ясно. В Източна България ще продължи до духа слаб до сдържан север-северозападен вятър.

Утре ще бъде най-вече слънчево, основно над Източна България с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб север-североизточен вятър, в Източна България до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 30° и 35°, в крайните източни региони малко по-ниски.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност и тук-там в източните масиви ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 24°, на 2000 метра - към 17°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали. Възможно е и да прегърми. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 28°. Температурата на морската вода е от 16-18° край Варна до 24° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР