През нощта ще преобладава облачно време и до сутринта на

...
През нощта ще преобладава облачно време и до сутринта на
Коментари Харесай

Прогноза за времето за вторник и сряда

През нощта ще доминира облачно време и до сутринта тук-там в Източна България към момента ще превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат най-вече сред минус 1 и 4 градуса.

Утре от запад облачността краткотрайно ще се раздра и намалее. След пладне над страната ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България - сдържан, вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 7-12 градуса. Привечер и през нощта против сряда облачността още веднъж ще се усили, без превалявания.

Облачно и дъждовно

Преди обяд над Черноморието ще бъде най-вече облачно, а в утринните часове по южното крайбрежие към момента ще превалява дъжд. След пладне облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 7-8 градуса; вълнението на морето - 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Привечер над масивите от Западна България, а през нощта против сряда - и в останалата част от страната, ще се заоблачи. Ще бъде прохладно, с сдържан и мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 4 градуса, на 2000 м - към минус 2 градуса.

Най-точната прогноза за времето може да намерите ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР