През нощта ще е предимно облачно, над Източна България -

...
През нощта ще е предимно облачно, над Източна България -
Коментари Харесай

Носете си чадърите! Днес ще е облачно и може да превали

През нощта ще е най-вече облачно, над Източна България - с превалявания от дъжд. Преди обяд в източните региони облачността краткотрайно ще се раздра и намалее, само че след обяд още веднъж ще се усили. На доста места в Централна и в Западна България ще има превалявания от дъжд, след обяд в югозападните региони - съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. С него ще нахлува студен въздух. Минималните температури ще са от 8 до 13, а оптималните - сред 17 и 22 градуса, предава Българска телеграфна агенция.
По Черноморието преди обяд ще е облачно, с превалявания от дъжд. Около и след обяд облачността ще се раздра, само че на обособени места още веднъж ще превали. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 11-14 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
В планините ще е облачно, с превалявания от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще духа сдържан, по билото на Стара планина - мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 12, на 2000 метра - към 4 градуса.
През нощта против събота облачността от югозапад ще понижава, вятърът ще отслабне, тук-там в западната половина ще стихне. През почивните дни ще бъде най-вече слънчево. В събота сутринта ще е относително хладно, с минимални температури 4-9 градуса, само че денем ще стартира бързо стопляне и в неделя оптималните ще са сред 22 и 27 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР