През нощта ще е облачно с валежи от дъжд главно

...
През нощта ще е облачно с валежи от дъжд главно
Коментари Харесай

Дъждовете продължават и в четвъртък

През нощта ще е облачно с превалявания от дъжд основно в североизточната половина от страната. От север-северозапад ще стартира да нахлува леден въздух и в северозападните и планинските региони дъждът ще премине в сняг. На места ще се образува снежна завивка. В Източна България ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, малко по-високи в североизточните региони от страната, в София - към 1°. Утре ще продължи да вали, като в Северна България преваляванията краткотрайно ще отслабнат. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са от 1°-3° в Северна България до 7°-9° на изток, в София - към 2°.

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг. В масивите от Западна България ще се образува нова снежна завивка. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 3°, само че с нахлуването на леден въздух денем температурите бързо ще се намалят.

Над Черноморието ще е облачно и дъждовно. Ще духа сдържан североизточен вятър, който до края на деня ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР