Джак Джоунс запечата статута си на един от най-невероятните финалисти

...
Джак Джоунс запечата статута си на един от най-невероятните финалисти
Коментари Харесай

Джак Джоунс си осигури финално място на Световното първенство с победа над Стюарт Бингам

Джак Джоунс запечата статута си на един от най-невероятните финалисти на Световното състезание по снукър, откакто приключи уморителен успех със 17-12 над някогашния първенец Стюарт Бингам в Крусибъл.

Световният номер 44, който в никакъв случай до момента не е достигал до ранкинг край, ще се изправи против Кайрен Уилсън в двудневния край, започващ в неделя, откакто Уилсън победи Дейвид Гилбърт със 17-11.

Джоунс се бори през два квалификационни кръга, единствено с цел да стигне до първия кръг и става едвам деветият квалификант за 47 години в Крусибъл, който съумява да завоюва мястото си на финала.

„ Това е полуда, беше изцяло ненадейно влизането в шампионата “, сподели Джоунс. „ Не мисля, че съм играл изключително добре. Гледах международния край всяка година по малкия екран вкъщи и да вземам участие в него към момента не ми се коства същинско, не е потънало в съзнанието. ”

Бингам се върна до 13-11 в първия фрейм от вечерната сесия, само че мачът се обърна в идната, когато Бингам направи необяс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР