През нощта ще бъде предимно ясно и на много места

...
През нощта ще бъде предимно ясно и на много места
Коментари Харесай

Утре времето ще бъде хубаво, но хладно

През нощта ще бъде най-вече ясно и на доста места в котловините от Западна България утринните температури ще са негативни. Почти безшумно време с минимални температури сред минус 3 и 2°, в София - към минус 2°.

Утре ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 11°.  Мартин Славчев

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще бъде слънчево и съвсем безшумно. След обяд ще се появи слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 12°, температурата на морската вода е 8° - 9°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи - до мощен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Във вторник ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Минималните температури ще се задържат без основна смяна - сред минус 3° и 2°, а дневните ще се покачат и оптималните ще са сред 15° и 20°. В сряда облачността ще се усили и от запад ще стартират превалявания от дъжд. Температурите в по-голямата част от страната ще са към момента високи, оптималните - сред 12° и 17°, само че по-късно денем, с насочване напразно от северозапад, ще става студено. До вечерта ще завали и в източните региони. В четвъртък ще бъде облачно, в Западна България преваляванията ще спрат, а в Източна ще продължат през целия ден, там има нараснала възможност да са обилни по количество. Вятърът ще е до сдържан от северозапад. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 5° и 10°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР