През нощта облачността ще продължи да се разкъсва. Ще е

...
През нощта облачността ще продължи да се разкъсва. Ще е
Коментари Харесай

Почивните дни идват с ноемврийско слънце

През нощта облачността ще продължи да се раздира. Ще е съвсем безшумно с минимални температури 1-6 градуса. Утре ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще е слаб до сдържан. Ще се затопли. Максималните температури ще са сред 11 и 16 градуса.
 iStock/Getty Images
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 14-16 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 18-19 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 iStock/Getty Images
Над планините преди обяд към момента ще се задържи най-вече облачно, по билата и мъгливо. На обособени места към момента ще превалява слаб дъжд, над 1300 м - сняг. След обяд облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 7 градуса, на 2000 м - към 1 градус.-->
 iStock/Getty Images
В неделя и понеделник покачването на температурите ще продължи. Ще духа сдържан, в Източна България и тук-там северно от планините и мощен вятър от юг-югозапад, където дневните температурите ще доближат до 25-27 градуса, в останалите региони ще бъдат сред 15 и 20 градуса. Облачността ще е раздрана, тук-там и до слънчево.
 iStock/Getty Images
По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има в понеделник след обяд над югозападните региони и тук-там там и ще превали. Вятърът за малко ще се смени със запад-северозападен.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР