През нощта облачността и над Източна България ще намалее и

...
През нощта облачността и над Източна България ще намалее и
Коментари Харесай

Утре ни очаква предимно слънчево време над цялата страна

През нощта облачността и над Източна България ще намалее и над страната ще бъде най-вече ясно. В множеството региони вятърът краткотрайно ще стихне, единствено в Източна България ще се задържи слаб от североизток. Минималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, по Черноморието до 10°-14°; в София - към 4°. Утре над страната ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд тук-там в котловините и към водните басейни ще има мъгла. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 21°, в София - към 18°. Това оповестиха за Агенция " Фокус " от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 16°-19°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР