През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Слънчево, с температури до 29 градуса ще е времето утре

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 11°, в обособени котловини и низини до 3°-4°, в София - към 7°, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София - към 25°. Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 14°.

В неделя ще бъде най-вече слънчево. Сутринта по Черноморието ще има мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е слаб от запад-югозапад. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, а оптималните - сред 23° и 28°. През нощта против понеделник и в понеделник с увеличаване напразно от северозапад ще нахлува леден въздух. Облачността ще се усили и тук-там в северозападната половина от страната ще превали дъжд. Температурите ще се намаляват, оптималните ще са от 14°-15° в северозападните до 22°-23° в югоизточните региони.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР