През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,
Коментари Харесай

Слънце и приятни температури днес

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, краткотрайни нараствания на облачността ще има тук-там, основно над планинските региони от Западна България. Ще е съвсем безшумно. Утре ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България и над крайните североизточни региони ще се развива купеста облачност и на изолирани места там ще превали. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 24° и 29°, в София - към 25°.
Прочетете още
В планините ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали. Вятърът ще е слаб от югоизток, по най-високите елементи - до сдържан от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 12°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд по северното крайбрежие ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 23°-25°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето още ще отслабне и ще е 2-3 бала

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР