През нощта на места в Западна България ще има слаби

...
През нощта на места в Западна България ще има слаби
Коментари Харесай

През нощта ще има слаби валежи на места, утре - само облаци

През нощта тук-там в Западна България ще има слаби превалявания – в северозападните региони и планините от сняг, над югозападните – най-вече от дъжд. Над останалата част от страната ще е съвсем без превалявания със забележителна облачност. Минималните температури ще са най-вече сред минус 3° и 2°.

През деня на следващия ден облачността над Западна България ще остане по-често забележителна, до момента в който над централните и източните региони ще се раздира и понижава и до най-вече слънчево. В низините и котловините преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е слаб в Източна България до сдържан със северна съставния елемент. Максималните температури ще са 3°-5° в Северна България, в Южна - от 6° до 11°.

Над планините сутринта облачността ще е най-вече забележителна. По-късно денем ще се раздира и понижава, след обяд над планините в източната половина на страната - по-често до слънчево. Валежи не се чакат. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, който в по-ниските планински елементи на Западна България ще се ориентира от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще към 5°, на 2000 метра – към минус 1°.

По Черноморието облачността ще се раздира и понижава след обяд и до най-вече слънчево. По-значителна, най-вече ниска, ще е облачността през по-голямата част от деня на юг. Ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималните температури ще бъдат сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

На 23.11.2018 слънцето ще изгрее в 07:28 часа и ще залезе в 16:58 часа. Продължителност на деня 09:30 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР