През нощта на места в низините отново ще има ниска

...
През нощта на места в низините отново ще има ниска
Коментари Харесай

Голяма разлика в температурите утре, започват валежи

През нощта тук-там в низините още веднъж ще има ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната ще има раздрана облачност, над обособени региони намаляваща до незначителна. Минималните температури ще са сред 3° и 8°. До обяд облачността на всички места ще се усили и вплътни. От запад ще стартират превалявания, които до среднощ ще обзет и източните региони. Ще духа слаб, в източната половина на страната и Дунавската низина, сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са в необятни граници - от 7°-10° в Западна до 14°-16° в Източна България. Атмосферното налягане е към междинното за ноември и ще остане без основна смяна.
Над планините ще е най-вече облачно. Около обяд от запад ще завали дъжд, над 2000 м - сняг. Ще духа до мощен, по високите и открити елементи краткотрайно плевел вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. През деня ще е без превалявания. Вечерта и през нощта против четвъртък тук-там едва ще превали. Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 13-14°, колкото тези на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР