През нощта, а и сутринта, над равнинната част от страната

...
През нощта, а и сутринта, над равнинната част от страната
Коментари Харесай

НОЕМВРИ ИДВА С НАМИГВАНЕ: Новият месец започва с мъгли, слънце и много приятни температури

През нощта, а и сутринта, над равнинната част от страната ще има и ще се задържи ниска слоеста облачност или мъгла, а на обособени места, основно в източните региони и ще преръмява.

През нощта над планинските региони преобладаваше ясно, а денем - най-вече слънчево време.

През нощта духаше слаб, а през днешния ден денем до сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните ще са от към минус 1° тук-там в Югозападна България до 8°-12° на изток. Максималните ще са най-вече сред 13° и 18°.
свързани новини6768на 31.10.2021
Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца, показват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Привечер и през нощта против вторник над Западна и Централна България видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира и понижава.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове в ниските елементи ще е мъгливо. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 10°, на 2000 метра към 5°.

Над Черноморието ще доминира облачно, преди обяд и време. На места ще преръмява. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максимални на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР