През настоящия месец май две планети са ретроградни. Плутон стана

...
През настоящия месец май две планети са ретроградни. Плутон стана
Коментари Харесай

След Плутон и Меркурий стана ретрограден- ще има ли драми?

През сегашния месец май две планети са ретроградни. Плутон стана назадничав на 29 април и ще бъде подобен до 8 октомври, а Меркурий стана назадничав през вчерашния ден, на 10 май и ще бъде още веднъж пряк от 4 юни. Какво ни носят тези две ретроградни планети?

Меркурий е стартира ретроградното придвижване в изменчивия въздушен знак на Близнаци и ще приключи във закрепения земен знак на Телец, Меркурий ще бъде податлив да донесе ефикасни мисли и хрумвания през този интервал. През първата половина на ретроградността Меркурий ще бъде необикновено подкрепящ в Близнаци, защото това е знак за умствена стимулация и връзка. Но защото въпреки всичко е назадничав, евентуално ще забележите компликации при шерването и използването на тези хрумвания, до момента в който Меркурий не се върне в постоянния знак на Телец на 22 май.

Меркурий се грижи за логическото мислене, връзката, науката, комерсиалните и финансови транзакции, пътуването, бизнеса, учението. Ретроградността дава мощно напрежение в тези области, за които е виновна планетата.

Ретроградният интервал на Меркурий може да окаже отрицателни последствия върху международния валутен пазар и до проблеми от стопански темперамент в другите страни.

Как да се държите по време на ретроградния интервал? Съветите, които дават астролозите по-долу, важат за всички зодии, само че с особена мощ се отнасят за Дева и Близнаци. През този интервал не би трябвало да правите несъразмерна интензивност: дейностите могат да бъдат освен безполезни, само че и да повлияят отрицателно на живота ви в персонален и професионален проект. Не се предлага да стартирате огромни планове, свързани с просвета, обучение, търговия, технологии. Необходимо е да се въздържате от подписване на контракти.

Не планирайте огромни продажби или придобивки. Тъй като Меркурий дава отговор и за финансовите транзакции, процесът може да бъде занимателен или отсрочен. Периодът обаче е добър миг да научите старите уроци, да завършите планове, които са били изоставени от няколко години. Необходимо е да се проучват по-ранните неточности, с цел да не се повтарят в бъдеще. За да сведете до най-малко личните си загуби и провали, не започвайте и не планирайте нищо ново през този интервал, намалете броя на срещите, ограничете връзките.

Съветът на специалистите е да се отдадете на отдих и усамотение. Занимания като йога, медитация, успокояващи мозъка практики, дихателни техники, разходки измежду природата ще окажа благоприятен резултат върху мислите и страстите ми.

По време на тази назадничавост ще бъде значимо да помислите къде попадат Телец и Близнаци във вашата рождена карта, защото това са двата астрологични дома, които ще изпитат действието, до момента в който Меркурий се движи напред-назад сред тези знаци. Тези домове ще бъдат податливи на проверки и реорганизации от 10 май до 3 юни, тъй че в случай че нещата се усещат малко разпокъсани през това време, можете да сте сигурни, че обвинявате звездите - изключително в случай че имате планети в тези два знака.

Ретроградите на Плутон са по-малко забележими от ретроградите на Меркурий, само че те значат интервал на преосмисляне, тъй че въпреки всичко би трябвало да обърнете внимание. Плутон е назадничав всяка година за към шест месеца, тъй че нормално лишава малко повече време, с цел да разберете по какъв начин ще ви повлияе.

Не забравяйте, че Плутон е планета, която е обвързвана с трансформацията и изправянето пред сенчестите ни страни. Не се опасявайте от нея, а си направете равносметка на това, което се случва в живота ви, и разберете къде би трябвало да извършите смяна. Плутон е муден, тъй че не се напрягайте да бързате.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР