През настоящата седмица се провеждат последните за сезона надпревари от

...
През настоящата седмица се провеждат последните за сезона надпревари от
Коментари Харесай

Програма за неделя: Ето кога ще стартират тазседмичните финали във Виена и Базел

През актуалната седмица се организират последните за сезона съревнования от категория АТР 500 във Виена и Базел. Както всяка година, по този начин и тази двата шампионата не разочароваха феновете и ни предложиха голям брой зрелищни борби с присъединяване на огромна част от представителите на елита на международния мъжки тенис, а през днешния ден е време и за последните два мача, които ще дефинират новите първенци.

Първо ще можем да следим финалния конфликт във Виена, където един против различен ще се изправят топ поставеният Даниил Медведев, който през вчерашния ден в профил най-хубавия ни тенисист Григор Димитров, и Денис Шаповалов, за който това ще бъде дебют във край от сходна категория. В последните три от досегашните им пет срещи победител е излизал руснакът, а през днешния ден следва да разберем дали той ще може да удължи победната серия против канадския си съперник, като дуелът посред им ще стартира в тъкмо 15:00 часа българско време.

В сблъсъка за купата в Базел пък сили ще премерят двама от най-ярките представители на идващото потомство, които сега се намират в изумителна форма. Холгер Руне ще играе на третия си следващ край и ще търси втора поредна купа, до момента в който днешният му конкурент Феликс Оже-Алиасим излиза в опит да реализира 13-и следващ триумф и да завоюва трети трофей в границите на три седмици след триумфите му във Флоренция и Антверпен. До този миг двамата младоци не са се изправяли един против различен в формален дуел, а началото на идния им мач ще бъде сложено в тъкмо 16:00 часа българско време.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР