През месец декември Младежка банка Монтана организира Дарителски кръг, чрез

...
През месец декември Младежка банка Монтана организира Дарителски кръг, чрез
Коментари Харесай

Три каузи ще търсят подкрепа по време на Дарителски кръг в Монтана

През месец декември Младежка банка Монтана провежда Дарителски кръг, посредством който ще бъдат събрани средства за финансирането на първите 3 плана създадени от младежи от Монтана и оценени от техни връстници.
Проектите са:
-Инициативна група Оротека "Шарена Черга " с началник план: Таня Алексова и план Оротека "Шарена Черга ". Темата на плана ни е оротека. Надяваме се да притеглим повече хора, които да поддържат българския дух благодарение на българските хора. Надяваме се да вдъхновим повече хора, които да вземат присъединяване в такива действия. И за в бъдеще желаем да забележим повече интерес и предпочитание към българския фолклор.
-Инициативна група "Заедно можем " с началник план: Теодор Асенов и план "Опознай родния си край ". Идеята на план „ Опознай родния си край” е да запознае учениците от I в клас на Първо ОУ – гр. Монтана с историята на гр. Чипровци и по-конкретно с изработването на Чипровските килими. Да видят и усетят част от българското национално завещание, обичаи и художествени занаяти. Да обогатят знанията си по Човек и общество. Проектът би трябвало да бъде сбъднат, тъй като посредством него децата ще се допрян до занаятите на нашите предшественици. Някои от тях не са ходили в никакъв случай на екскурзии и това е една добра опция за тях. Чрез плана ще съчетаят приятното с потребното, а точно ще научат за историята на гр. Чипровци и занаятите по неговия край и ще посетят различен град. Целта на плана е да разсъни патриотизма в учениците. Да разбуди обич към родното и интерес към занаятите от предишното, които са съхранени и до през днешния ден.
-Инициативна група "Краниакс " с началник Розалия Маркова и план "Меркюри ". Темата на плана ни е геймърски шампионат. С него се надяваме да притеглим младежи, които се интересуват от Е-спорт или така наречените електронни игри. "Надяваме се посредством този план да вдъхнем убеденост в младежите и да ги мотивираме да взимат присъединяване в основаването на сходни планове. Също по този начин желаем да забележим повече интерес към Е-спорта за в бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР