През март научихме, че Линдзи Лоън и Бейдър Шамас очакват

...
През март научихме, че Линдзи Лоън и Бейдър Шамас очакват
Коментари Харесай

Линдзи Лоън разкри пола на бебето си

През март научихме, че Линдзи Лоън и Бейдър Шамас чакат първото си дете. Месец по-късно, с цел да отпразнуват щастливата вест, фамилията и околните на актрисата ѝ провеждат бебешко празненство в Ню Йорк, на което участват и брат ѝ Дакота, и сестра ѝ Алиана.
 Линдзи Лоън, Бейдър Шамас и новината за бременноста на актрисатта
Голямата вест за Линдзи Лоън

Съвсем предстоящо

Именно на събитието Линдзи Лоън разкрива, че е споделила на брачна половинка си за бременността по един много отегчителен метод. " Влязох в стаята и хвърлих теста. Казах му: " Познай какво? " А той: " Наистина ли? "

В интервю за Allure актрисата неотдавна издаде също, че няма самообладание да разбере какво е възприятието да си родител. Тя обаче се вълнува още занапред и признава, че е ужасно прочувствена и плаче от благополучие. " Просто съм си такава, само че в този момент евентуално е поради бебето ", добавя Лоън.

Все още не се знае кога е терминът ѝ, само че пък към този момент е явен полът на бебето. Първото дете на Линдзи Лоън и Бейдър Шамас ще е момче, научаваме от TMZ. Според информацията на изданието майката на актрисата, Дина, ще бъде до нея в Дубай за раждането. Там ще са също и някои от братята и сестрите на Линдзи, с цел да се срещнат с племенника си, когато той се появи на бял свят.

След като се мести в Дубай през 2018 година,  среща Бейдър Шамас, за който се омъжва скрито през юли предходната година. е от ноември 2021 година
 Линдзи Лоън, Джейк Пол и другите звезди, упрекнати за присъединяване в противозаконна крипто скица
Звездите, които бяха хванати в противозаконна крипто скица

И Линдзи Лоън е измежду тях

" Аз съм най-щастливата жена на света. Моят живот и моето всичко. Всяка жена би трябвало да се усеща по този начин всеки ден ", написа актрисата към пост в Instagram, оповестен след ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР