През лятото хормоните бушуват, дрехите са оскъдни и като че

...
През лятото хормоните бушуват, дрехите са оскъдни и като че
Коментари Харесай

4 типа секс партньори, вижте кой е най-подходящият за вас

През лятото хормоните бушуват, облеклата са нищожни и сякаш желанието за секс се удвоява. Но имате ли визия, в действителност, какъв вид секспартньор да търсите? Flagman.bg предлага една категоризация, която ще ви улесни и ориентира в морето от мъже, измежду което плувате.
Кученцето - Мъж за мощни дами
Той е най-преданият и гальовен мъж. Готов е да направи всичко за вас, без да желае нищо в компенсация! Може да стигне до там, че да боготвори всяка ваша стъпка, без значение в каква посока е тя. Той е въздържан и спокоен по природа, следва ви на всички места и е подготвен да извърши и най-малкото ви предпочитание. Той е ваш полов плебей. Готов е да изтърпи всякаква болежка и наказване поради вас. Но не ви ли се коства, че не може да останете и минута уединено със себе си?! Любимата му поза в секса е всяка, посредством която ще може да показва любовта си към вас, както и своето смирение. Той избира вие да сте водещата.

Минуси
Каишките за кученца към този момент костват много скъпо!

Плюсове
Ето още един, който е подготвен да почине за вас!
Терминаторът - Мъж за свободни дами
Той покосява и покорява всичко по пътя си, изключително в случай че е нарцистичен вид. Обикновено ще се сблъскате с голяма конкуренция, в случай че сте решили да го завоювате. Трябва да сте доста самоуверена и откровена, в случай че желаете да съумеете. Този мъж почита ексцентричните решения и ексцентричните пози в секса, които приказват за огромна полова фикция и разкрепостеност. Поведението му е сдържано, само че може да бъде и център на внимание. Свикнал е дамите да го боготворят и да извършват и най-малкото му предпочитание. Покажете му, че предпочитате позата „ дамата отгоре” освен във физически аспект!

Минуси
Той е прекомерно изтощителен!

Плюсове
Със сигурност нямате потребност от диети за намаляване!
Кръстникът - Мъж за нежни дами
Той се държи по този начин, като че ли зад тила му стои цялата сицилианска мафия и чака единствено неговия сигнал, с цел да влезе в деяние. Поведението му е загадъчно, видимо повърхностно, само че прекомерно самонадеяно. Блести с духовитост и саркастичност. Въпреки това държанието му не е на позьор, по-скоро на мъж, който обича да пази най-силните си козове за най-после. Този мъж живее по този начин, както и се люби – мощно, буйно, без предубеждения. Любимата му поза е всяка, в която има най-малко малко перверзия. Ако сте сигурна, че го желаете (защото няма връщане обратно с този вид мъж!), покажете му, че желаете единствено него и че той е най-специалният за вас. Нужно е в действителност да го мислите, тъй като той е като радар за лъжите.

Плюсове
Останалите дами ще ви завиждат!

Минуси
Дали той в действителност не е от мафията?!
Сомнамбулът - Мъж за влюбчиви дами
Той бълнува и нескрито какъв брой доста ви желае. Поведението му е дотолкоз необичайно, че ви наподобява на вманиачен. Не се лъжете! Това е позата на сомнамбула, който желае да ви завоюва вечно посредством силата на желанието си и е доста устойчив и толерантен. В края на краищата една жена е извоювана от оня мъж, който я желае най-силно и жертва всичко за нея, нали по този начин? Неговата обичана поза е съвсем всяка, която се нуждае от спомагателна доза измисляне и фикция. Той е ненапълно позьор в секса, само че истината е, че се пробва да ви завоюва посредством силата на своето предпочитание и нежността си. Ако го желаете, бъдете най-женственото момиче в близост, тъй че той да може да се гордее, че сте с него.

Плюсове
Ще имате лоялен прислужник за цялостен живот.

Минуси
Дали в действителност не бълнува?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР