През изминалия уикенд в Габрово се проведе семинар по програмата

...
През изминалия уикенд в Габрово се проведе семинар по програмата
Коментари Харесай

Съдийската комисия проведе семинар по програмата „Ментори и Таланти“ в Габрово

През миналия уикенд в Габрово се организира семинар по програмата на УЕФА " Ментори и Таланти ",  ниво 3, проведен от Съдийската комисия. В събитието присъединяване взеха 5 съдийски бригади от Втора професионална лига и петима съдийски ментори, както и инструктори и членове на Съдийската комисия, в това число ръководителят Виктор Кашай.

През първия ден на семинара съдийските екипи имаха опция да управляват дуели от Втора лига, след което представянето им бе оценено в елементи от менторите и инструкторите. Освен това участниците минаха изпити по Правилата на играта, видео проби, кондиционни тренировки и наблюдаваха теоретични лекции.

Петте съдийски екипа са разпределени по този начин – два от София, и по един от останалите три зони Пловдив, Варна и Велико Търново. Въпросните пет бригади са следени за нанагорнище в ранглистата на Първа лига на България, само че няма гаранция, че ще бъдат утвърдени.

Съдийските екипи от София са Стоян Арсов като управляващ, с асистенти Радослав Вутов и Иван Радославов и бригада номер 2: Венцислав Митрев – основен арбитър с помощници Виктор Кукуянов и Дарин Иванов. От Зона Пловдив е номинирана тройката Стефан Гурков от Сливен с асистенти Станимир Трифонов и Желязко Пилатов. От Варна е Борис Попов със свирката и Живко Петров и Богомил Димитров като странични съдии. Михаел Павлов е препоръчан от Зона Велико Търново, а помощниците му са Красимир Минков и Михаил Денчев.

През идващия уикенд – на 22-24 април, ще се организира нова среща по програмата Ментори и гении, само че тя ще бъде за равнище 2, което следи рефери за промотиране от Трета във Втора лига. Домакин на семинара е Арбанаси.

Семеен кодекс при ЗС на БФС-София пък провежда през миналата седмица методическа конференция на тематика: " Работа в екип “ с преподавател Крум Стоилов. Насоките на Стоилов беше по какъв начин да се усъвършенства връзката вътре в съдийската бригада преди мач, по време на мач, както и след мача. Конференцията се организира в зала " Асен Златаров ", постройка " А " на Химикотехнологичен и металургичен университет (ХТМУ) в Студентски Комплекс, София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР