През изминалата събота важно интервю даде д-р. Дечо Дечев. Той

...
През изминалата събота важно интервю даде д-р. Дечо Дечев. Той
Коментари Харесай

БСП: Това е правителството на източването

През миналата събота значимо изявление даде доктор. Дечо Дечев. Той повдигна завесата и разки къде отивам парите от здравни осигуровки на българските жители. Той съобщи, че на процедура нещата наподобяват като финансиране на действия, които изобщо не са били изършвани или са били осъществявани в по-малък размер, съобщи по време на конференция Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.
Многократно сме казвали, че пари има в страната, просто не би трябвало да се краде, уточни Стойнев.
Това държавно управление към този момент има знак - това е държавното управление на източването - на язовири, на здравната каса. Няма система в страната, която да действа обикновено. Институциите са пропити от непросветеност и от всичко това страдат българските жители.
Българска социалистическа партия ще алармират прокуратурата да направи инспекция в Министерство на здравеопазването по отношение на изказванията на проф. Дечо Дечев за източването на здравната каса. Сигналът ще бъде подаден още през днешния ден.
Драгомир Стойнев уточни, че от Българска социалистическа партия считат, че е налице проведена, координирана, осъществявана с административни подкрепи кражба от здравните вноски на българските пациенти.
Освен да се източва касата, не се предлага нищо на българските жители, споделиха от Българска социалистическа партия.
Припомняме, Остри рецензии към здравната система насочи шефът на Националната здравноосигурителна каса доктор Дечо Дечев и съобщи че се отдръпва от поста. Той уточни, че има разминавания в работата сред НЗОК и здравното министерство.Д-р Дечев разкритикува водената от здравния министър Кирил Ананиев политика като даде образец за прокарани лобистки текстове в закона, поради които здравната каса заплаща едно лекарство за частна болница на 7 пъти по-висока цена, в сравнение с същото за държавна и общинска.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР