През идната седмица предстои да станем свидетели на последните АТР

...
През идната седмица предстои да станем свидетели на последните АТР
Коментари Харесай

Жребият в Кицбюел: Възможен е нов мач между Беретини и Тийм; Рууд оглавява схемата

През идната седмица следва да станем очевидци на последните АТР съревнования за сезона, които ще се проведат на алена настилка. Една от тях е тази в австрийския град Кицбюел, където в деяние ще забележим трима представители на топ 20 при мъжете, както и локалния любим Доминик Тийм. Днес бе изтеглен жребият за надпреварата, а дано в този момент да разгледаме какво отреди той на участващите тенисисти.

Схемата се оглавява от миналогодишния първенец и международен №5 Каспър Рууд, който почива на старта и ще стартира присъединяване си непосредствено от втория кръг. Там го чака конфликт с някого всред Хаун Пабло Варияс и Карлос Табернер, а при победа най-вероятно ще се изправи против Педро Мартинес или Кристиан Гарин. В същата половина на схемата е поставеният под номер три Роберто Баутиста Агут, който открива против Юрий Родионов или квалификант.

Последната четвъртина най-силно приковава вниманието, защото там се намират вторият подложен Матео Беретини и представителят на домакините Доминик Тийм. Двамата се срещнаха през днешния ден на шампионата в Гщаад, като напълно скоро австриецът ще има опция да вземе реванш, тъй като е вероятен конфликт посред им на четвъртфиналите в Кицбюел.

За да стигне до сходен мач обаче, някогашният №3 в света ще би трябвало да се оправи със съпротивата на Ришар Гаске на старта, а след това да преодолее и Талон Грийкспор. От своя страна, като подложен под номер две, Беретини ще започва от втория стадий, където ще премери сили с Яник Ханфман или състезател, тръгнал от пресявките. Победителят от тази четвъртина е допустимо да срещне Аслан Карацев на полуфиналите, който ще стартира против спечелилия от мача сред Душан Лайович и Лоренцо Сонего.

Пълния чоп за конкуренцията можете да разгледате тук:

ATP250 Kitzbuhel singles draw, via TNNSLive App
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР