През голяма част от деня в ниските части ще остава

...
През голяма част от деня в ниските части ще остава
Коментари Харесай

Сега Са Ни Затиснали Мъгли, Но Ето Какви Неприятни Изненади Ни Е Подготвило Времето Тази Седмица

През огромна част от деня в ниските елементи ще остава мъгливо.

Мъглите ще се разсейват от запад на изток през нощта против сряда, когато ще се появи западен вятър. Отначало над северозападните региони мъглите бързо ще се разсеят, а температурите ще се покачат. Минималните в сряда ще са от нула до 5 градуса, а дневните - от 4 до 9 градуса.

През страната в сряда ще премине атмосферен фронт и за малко ще превали дъжд, в планините - сняг.

В четвъртък минималните температури ще бъдат от минус 2 до плюс 3, а дневните - от 2 до 7 градуса. Облачността ще бъде променлива, по-значителна над източната половина на страната. Ще духа слаб източен, в крайните източни региони - до сдържан северен вятър.

В петък вятърът още веднъж ще се ориентира от запад и температурите едва ще се покачат. Сутрешните стойности ще бъдат към нула, а дневните - от 5 до 10 градуса. Облачността ще бъде променлива, съвсем без превалявания.

В събота вятърът ще се ориентира от югозапад-юг и температурите ще се покачат още, по-чувствително в източните региони и северно от планините, където оптималните стойности ще са от 9 до 14 градуса.

Нова смяна следва в неделя, когато вятърът ще се ориентира от северозапад, облачността ще се усили и от запад на изток още веднъж ще превали. Температурите едва ще се намалят, само че ще останат над нормалните за декември.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР