През години, когато стреляха множество по-неизвестни за публиката хора, а

...
През години, когато стреляха множество по-неизвестни за публиката хора, а
Коментари Харесай

По ирония за съдбата: Съпругата на Нотариуса и изнудваната от него Ивайла Бакалова са били заедно в „Къртицата“

През години, когато стреляха голям брой по-неизвестни за публиката хора, а след това се оказваше, че ние знаем всичко за тях. Между 2002-2005 името на Мартин Божилов – Нотариуса е забъркано в съществени имотни измами. После той изчезва и се появява като сериозен състезател с връзка с магистрати. Това съобщи пред Нова експертът по сигурност Тихомир Безлов. 

Има доста хора, които спекулират, че имат връзки със съдии и магистрати. Много елементарно може да се разбере нещо за надлежно дело – плащаш на юрист, ревизира и ти споделя защо става въпрос в делото, смята бившият Министерство на вътрешните работи шеф Емануил Йорданов.

„ Със сигурност няма да са спокойни фамилията и околните на този човек. Спокойни ще станат негови бизнес сътрудници, магистрати и политици. Божанов излъга в изявлението си пред Антикорупционния фонд, че няма присъди, има за кражба с щурм когато е бил малолетен “, разкри публицист Кирил Борисов.

„ Въпросът в този момент е кой е погубен – добър жител и поданик или престъпно проявен. “

По подигравка за ориста брачната половинка на Нотариуса Гергана и изнудваната от Божанов Ивайла Бакалова са били дружно в предаването „ Къртицата “ през 2014 година, добави той. „ След време Нотариуса желае пари от Бакалова, с цел да излезе мъжът и от ареста. “

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР