През годината семейството на Старинен Пловдив порасна - ОП Туризъм

...
През годината семейството на Старинен Пловдив порасна - ОП Туризъм
Коментари Харесай

Директорът на Старинен Пловдив отчете година на промени

През годината фамилията на " Старинен Пловдив " порасна - Оперативна програма " Туризъм " се вля в Общинския институт, а в средата на януари Общинският институт се снабди и с нов началник. При представянето на Йордан Илиев кметът Иван Тотев съобщи, че го е избрал персонално за длъжността, само че го и предизвести - предизвикателствата пред него ще са огромни, а дилемите - съществени.

Какво се случи за тази една година? Йордан Илиев регистрира огромните нововъведения в особено интервю-равносметка, което даде за Plovdiv24.bg.

И по този начин:

" Старинен Пловдив " към този момент има лиценз за туристически сътрудник. " Благодарение на това ние предлагаме билети на Ивентим за всякаква тип събития. Те се продават в над 23 страни по света и в този момент всеки един екскурзиант може да си закупи такъв от нашите осведомителни центрове ", похвали се Илиев.  

През годината заработиха още специфична електронна система, аудио гид, в града под тепетата към този момент се предлага и Сити кард. " Услугата е добре позната в международен мащаб, само че Пловдив е пионер при въвеждането й в България. С нея се употребяват понижения, отстъпки в музеи и разнообразни обекти. Това са все услуги, които с времето ще бъдат доразвивани, към тях ще се прибавят нови атракционни и входове ", разясни шефът на Общинския институт.

А за дълго чаканата 2019-та година, когато Пловдив ще е Европейска столица на културата, Илиев показа, че екипът му се включва с подкрепяща и поддържаща роля. Специално за откриващото събитие на 11,12 и 13 януари " Старинен Пловдив " готви концерти, изложения, светлинно шоу и още доста изненади за всички фенове на изкуството. 

Какво се случи през годината - вижте в изявлението на Plovdiv24.bg с шефа на Общинския институт Йордан Илиев. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР