През февруари 2022 г. ще възникнат две доста силни магнитни

...
През февруари 2022 г. ще възникнат две доста силни магнитни
Коментари Харесай

Две силни магнитни бури удрят земята през февруари

През февруари 2022 година ще зародят две много мощни магнитни стихии едновременно. Те ще повлияят на благосъстоянието на доста хора по света. Основните признаци на въздействието на магнитните стихии включват уязвимост и ниска продуктивност, както и главоболие.

ФИАН даде данни, че първата доста мощна магнитна стихия ще се случи на 4 февруари. След това ще може да си починете малко и да се подготвите за идващия удар, който ще се случи на 11-и. В същото време специалистите означават, че магнитосферата ще остане доста разчувствана освен на 10 февруари, само че и на 12 февруари.

Геомагнитната стихия е разстройване, което се случва в магнитосферата на планетата. Причината за това е прекомерно интензивният продан на сила от слънчевия вятър с галактическото пространство към нашата планета. Продължителността на такава стихия може да бъде друга. Понякога трае единствено няколко часа, а от време на време може да смути жителите на Земята за няколко дни.

Магнитните стихии могат да причинят проблеми в работата на оборудването. Освен това подвластните от времето хора стартират да се усещат зле. Рисковата група включва възрастните хора и тези с хронични болести, нестабилна душeвност. Ето за какво в рискови дни е належащо да бъдете допустимо най-внимателни, да не се претоварвате физически и душевен, а също и постоянно да имате на разположение нужните медикаменти.

Също по този начин си коства да отложите всички значими въпроси и да отделите повече време за отмора, разходка на чист въздух, малко извършения, пиянство на парещ чай. Препоръчително е да не пиете алкохол по това време и да следите диетата си, написа zdrave.to.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР