През днешния ден Рафаел Надал за пореден път демонстрира изключителната

...
През днешния ден Рафаел Надал за пореден път демонстрира изключителната
Коментари Харесай

Кадри от съблекалните след 21-вата: Пълното изтощение на Надал от 5-часовия финал

През днешния ден Рафаел Надал за следващ път показва изключителната си борбеност и несклоняем темперамент, извели го до рекордната 21-ва купа от Големия шлем. Матадора изоставаше с 0:2 сета против Даниил Медведев, само че все пак не се съобщи и обърна събитията в своя изгода, с цел да откри място в историята, излизайки отпред на класацията за най-вече " мейджър " титли, като изпревари по този индикатор двамата си огромни противници Новак Джокович и Роджър Федерер.

Сблъсъкът се трансформира в истински тенис трилър на най-високо равнище, траял тъкмо 5 часа и 24 минути, което го трансформира във втория най-дълъг край на Аустрелиън Оупън. Двамата състезатели бяха на лимита на силите си в края на мача, което си пролича и от реакцията на испанеца при връщането му в съблекалните след церемонията по награждаването.

Рафа просто се свлече непосредствено на една от йога постелките във фитнеса и си пролича образно умората, която е натрупал по време на това удивително представление. Не след дълго обаче Надал се качи на фитнес колело, с цел да може тялото му да разпусне и да не се стигне до схващания и травми.

All of us after that match
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР